Der er sket en fejl. Bush tror han skal til Danmark?? Hvorfor i alverden skal han dog det?

I dag har det kostet mig tid og energi på arbejdet, fordi vejene omkring Dags Hammerskjolds Alle blev spærret af. Mistænkelige kuverter havde fundet vej til USAs ambassade – og dermed gik alarmberedskabet i gang. Vejen blev afspærret.

Jeg forstår ikke ideen i, at så lille en mand kan og skal fylde så meget? Hvorfor er det lige, at det er rimeligt, at hele Danmark skal gå i bro, fordi manden kommer hertil?

Min fornuft ved det jo godt. Manden er i konstant livsfare, fordi han har gjort sig uheldigt bemærket i den ganske verden.. Og samtidigt er han et levende bevis på, hvor sølle et demokrati kan fungerer. Og naturligvis skal sådan en mand beskyttes.. i demokratiets hellige navn. Men altså .. Personligt måtte han gerne blive i USA for min skyld. Jeg ville med glæde og fornøjelse betale både kongefamilien og Fogh m. venner en tur derover. Det ville da ihvertfald være noget billigere.

Problemet for mig er bare – og sikkert for mange andre – at det alarmberedskab man sætter op omkring manden – den hurlumhej, der omgiver ham - virker ekstremt provokerende, fordi hurlumhejet lugter af at "her er verdens hersker". Bush virker selv som om, han føler at amerikanerne har valgt han til at lede verden. Og min provokation fremkommer så af, at jeg bestemt ikke nogensinde vil anses som værende så dum, at kunne finde på at stemme på sådan en mand.

Og så virker det voldsomt provokerende på mig, at manden ikke er parat til at høre, hvad der bliver sagt. Der bliver holdt demontrationer i hobetal – men dem gelejdes han i store buer udenom. Hvorfor undgå folket, hvis man har respekt for demokratiet – for folkets stemme? Hvordan kan en demokratisk valgt præsident vælge at undlade at lytte til de mennesker, han selv mener han retmæssigt hersker over? (Ja ja - Jeg ved det -han har ikke magt i Danmark… men altså)

I mine øjne er hans livssyn snævert og hans holdninger mangler perspektiv.

/ Mine meninger

One Comment

  1. Der var engang én , der udtalte at han havde ansigtsudtræk som en såret Bambi når han talte til det amerikanske folk.
    Lige fylder han mit tv ud og de Jes Dorph fortæller at de er i tvivl om hvad hans bule på ryggen er. Måske en radio, som kan fortælle ham hvad han skal sige??? Eller er skudsikker vest???Eller er han bare pukkelrygget??Fnis 🙂
    Og så må jeg lige kommentere Statministerfruens nederdel, den er sørme kun plisséret foran, hold da helt op!!! Er det efterårets nye mode???
    God dag til dig …fra Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *