Her er noget, jeg ikke helt forstår.

Lige nu, er vi i fuld sving med at finde indbydelser og kort frem. Vi har fundet nogen, som vi mener er ganske kønne – og forholdsvis billige hos http://www.natashas-invitation.dk/ - dem sender hun nu nogle prøver af – og så får vi sendt invitationerne ud. (Vi har ikke helt bestemt os endnu for nøjagtigt hvilken een det skal være – det finder vi ud af)

Men i min jagt på invitationer, falder jeg over en virksomhed, der tilbyder at tegne eens monogrammer for 1250 kr. Se - det forstår jeg ganske enkelt ikke. 1250 for to bogstaver?? Hvornår bruger man ellers sit monogram end til sit bryllup? Og hvorfor bruger man det overhovedet – hvis altså ikke lige man hedder Frederik og Mary – og har behov for monogram til alverdens officielle fimsfams.

Er det bare mig, eller betyder det, at man vil holde bryllup, at man er åbent og lovligt vildt for alt og alle, der ønsker at sælge noget til 4 dobbelt pris?

7 Replies

  1. Men, hvis du gerne vil have et monogram pernille, så kan jeg få min grafiske designer til at lave dig et på en eftermiddag? Og du skal få det gratis – det kan være vores bryllupsgave 🙂

  2. Næh… du har ret, hvad skal det bruges til… Måske er det sådan lidt a la den reklame, med hende der klipper vejarbejdernes afspærring over, – for at føle sig lidt kongelig :O)

  3. Jeg synes et monogram er meget vigtigt at have – jeg har selv to og så et alias, naturligvis også med eget monogram. Min søn fik et meget stort monogram da han blev født, men der vidste vi endnu ikke hvad han skulle hedde så jeg tror han må have et nyt – det virker så kikset at have monogrammet U.D. Dreng plantet i buksbom i vores rokokko have, synes du ikke??? Nå, men det får jeg nok gartneren til at kigge på snart og så tror jeg også det er bedst hvis min hofdame fjerner mit monogram fra bilens tag – jeg bryder mig altså ikke om når fugle skider på mit monogram!!!
    Hvis jeg en dag skal giftes skal min mand og jeg afgjort have et fælles monogram, men absolut ikke et af de der discount monogrammer man kan finde på nettet – nej et rigtigt monogram mener jeg!!
    *Smiler monogramerende*

  4. Arh… come on… Hvad med at få broderet en dug med matchende servietter med et monogram?? Og få en skabelon så du kan mærke cyklen, eller guldspraye det på spinning skoene?? Mulighederne er uendelige… fnis og knus fra Henriette

  5. Håndklæder med et monogram, eller hvad med et toiletsæde med det i??? Det fik Alex og Joachim i bryllupsgave, men selv ikke det fik det til at holde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *