Man skal tage sig de glæder, man får undervejs – og lægge dem dybt i sit hjerte.

Mit nye arbejde er hårdt – men jeg kan mærke, at jeg efterhånden kommer ind i det – og at stresset bliver mindre – servicen bedre. Det er rart. Men det bliver nu alligevel langt rarer, når chefen ganske direkte siger “Det klarede du godt nok godt” – når man lige har kæmpet en lang kamp mod tiden – og vundet på sekundterne i overtiden.

Bedre blev det, da min øverste chef kom og lade denne buket på mit bord.

Blomsterdhps

Han havde købt så stor og flot en buket til alle pigerne i firmaet – og han strålede som den rene forårssol, da han gik fra arbejdsplads til arbejdsplads og tavs lagde dem på vores borde.

Til at starte med, troede jeg det var fordi en eller anden havde fødselsdag – at de skulle gives til nogen. Først, da jeg opdagede at alle fik, forstod jeg. “Jamen – hvorfor” spurgte jeg – der er vant til at blive meget glad for min ene flaske rødvin fra Netto, jeg som statslig ansat fik hver jul, “Bare fordi ..” sagde han – og smilede.

Tænk – så konkret en erkendelse af, at man synes nogen skal roses – nogen skal vide, at de gør det godt. Det gjorde godt – meget langt nede – og jeg opdagede slet ikke, at jeg blev en time for meget 🙂

Jeg har helt glemt hvor dejligt det føles, for alvor at blive anerkendt, når man virkelig lægger hjertet i arbejdet.

/ Lykkeligt 2005 projektet

3 Replies

  1. Det var godt nok en helt fantastisk flot buket. Skønt med så god en chef (mon han er nyforelsket siden han eri så stort et gavehumøt *S*)
    Knus

  2. Hej Carina
    Han er gift med hende, der er min “nærmeste” chef. (Hende, der konkluderende, at jeg havde gjort et godt stykke arbejde) Det har de vist været i mange år – og så vidt jeg kunne forstå på de andre på kontoret er det bare sådan “han er” – alstå at han en gang i mellem viser sin tilfredshed.
    Jeg er generelt overrasket over tonen på kontoret – for den er altid posetiv – og man kan faktisk ikke rigtig “begå fejl” hvilket virker utrolig rart. Alle begår jo fejl indimellem – og det er rart, at holdning er “pyt – vi gør det bedre imorgen”. Så er lysten der jo også til vitterligt at gøre det bedre imorgen.
    Mange hilsner
    Pernille

  3. Wauuuuvv, det kalder jeg sgu en rigtig chef. Så er det lige man orker at give den en extra tand.
    God weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *