Skridtene blev lidt hurtigere, da min datter ringede til mig. “Nu skal det være mor – Far siger, vi skal køre i IKEA nu og købe ind så vi kan gøre mit værelse færdigt.” Min datters værelse blev malet i en hæslig blå farve i februar 2003 – og meningen var så at det også skulle indrettes. Det skete bare aldrig – så indretningen blev utrolig nødtørftig og spartansk. Billederne nedenfor taler deres helt eget tydelige sprog:

2866831351_75f3caf4c0_o2866830631_512353469b_o2866830337_071f80472d_o

Jan havde besluttet sig for at spenderer – og inden vi fik set os om sprang budgettet – men lykken var stor – for vi kunne alle tre mærke at NU skete der alligevel noget. NU skulle det være.

Efter en lang og hård dag. Efter et utal af møtrikker og diggenoter og ikke mindst papkasser, der er blevet slæbt ned, er vi helt vilde med resultatet. Endelig har vores datter et værelse, hun kan være bekendt at vise frem. Men lige portion “Jeg er ved at være stor – og vil derfor gerne have nips” blandet med “Jeg er stadig en pige, der leger med barbie og lego – og det er der god plads til i skufferne”

Værelset er blevet beundre i timevis. Imorgen trækker vi kabler til TV’et – og så mangler der bare et spejl (som var knækket, da vi pakkede det ud) og noget lys til skrivebordet. Og de to ting vil vi ikke ahve så dårlig samvittighed med, selvom der skulle gå 1 år og 2 måneder, før vi får dem købt. For nu har prinsessen et værelse, der er hende værdigt:2866840715_fa41fff195_o

2867671568_28f33f941c_o2867670994_6b1b6ffd5c_o

Hun har to skuffemøbler – og har dermed fået langt mere skabsplads, end hun havde – og skufferne “må rode” – så reelt indeholder tre af skufferne alene belvillelego, en enkel barbie – og en til Bratz. Nu er det lige ved hånden, når det skal bruges. Aftalen er, at bordpladsen (2 meter) må bruges til at lave lege på – og på den plads skal der ikke ryddes op. På den måde, kan de blive ved med at have en leg kørende i dagevis – uden at værelset ligner noget, der er løgn.

Hendes sofa er en sovesofa – som hun knuselsker lige nu – men som hun med garanti bliver træt af i længden. Dog er jeg sikker på den vil få en renæssance efterhånden som hun bliver ældre – og belville bliver skiftet ud med the og venindesnak. Bag sofaen har vi sat en hylde, fordi ydremuren er så kold, at der øjeblikkeligt går svamp i alt hvad der står op af ydremuren. Men hylden virker faktisk forbløffende godt – som ekstrabord – som pyntehylde – og som “afstand”.

Vi har allerede stået derinde i TIMER og kigget på vores resultat .. med slet skjult stolthed. Ingen tvivl om at hun nu har lejlighedens flotteste værelse.

/ Hjemme hos os

2 Replies

  1. Hvor er det bare flot. Kan godt se at et værelse per barn måske er en fordel, fremfor tre i et, senge er ikke det smarteste, men OK praktiske at have.
    Tusind tak for din søde besked, den varmede

  2. Tillykke med resultatet. Ser ud til at være blevet et rigtig skønt værelse, som hun rigtig kan nyde alene eller sammen med veninderne 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *