Det står godt nok sløjt til med træningen disse dage. Jeg er så febrilsk med at få jobbet og de lange tider der, til at passe sammen med hjemmet og alle de gøremål, der er der – at jeg slet slet ikke kan overskue, at komme ned og træne.

Og det genere mig faktisk rigtig meget – særligt, fordi jeg faktisk kan mærke, at min krop trænger.. Trænger til at blive moslet til sidste sveddråbe.

"Næste uge" lover jeg mig selv – ved vidende, at det bliver lige så svært, som det allerede er. Men jeg SKAL … for hele min krop higer efter at blive brugt – at yde. 

/ Træning

3 Replies

  1. Hej Pernille ! Jeg har selv sådan en død periode med min træning i øjeblikket, men det er nok også af andre årsager end din 😉 Jeg bliver faktisk sådan halvforstyrret i hovedet, når der er gået for mange dage 😉 Dejligt at læse lidt fra din hånd, du har været savnet (af mig) på ND. Knus fra Liza, der før var Lizapigen på ND, men nu heder FruLilla 😉

  2. Hej Pernille
    Kan du så se at komme af sted!!! Kan Jan ikke hente Jonathan eller noget? bare 2-3 gange om ugen?
    knus
    Kristina

  3. Tænkte på dig da jeg så cykler til brug i vandet (!) og det var ikke almindelige vandcykler… men rustfrispinningcykler. Måske var det noget, så ses det vel ikke så meget når sveden hagler af en *G*
    Knuser Henriette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *