Det er kun 1½ år siden, vi investerede i mors kaffecenter. Og det har været nogle vidunderlige 18 måneder. 18 måneder med cappucino – og kaffe, som selv min svigermor turde drikke. Vi har været gode – mig og mit kaffecenter.. Sammen udgjorde vi et team.

Men selv den bedste af kaffemaskiner, kan gå død i det, når der dagligt brygges tre kander kaffe på den.. og det er så nu også sket med min dejlige vidunderlige kaffemaskine – med damp til skum og dims til at lave ecpresso på. SNØFT. Maskinen gav ganske enkelt op – ud af bunden fossede pludseligt uforholdsvis store mængder vand. Kombinationen "vand, el og små børn" er ikke en kombination, jeg er alt for vild med, så nu står mors kaffecenter i gangen – skridtet før, den ender sine gyldne dage i den lokale container.

Nu er vi tilbage til basis. Vi har vores fine blå plastiktragt, som vi putter et filter i - tragten påsættes en termokande – og så hælder vi ellers vand på efterhånden.

 

I ren angst for at gøre det samme, som jeg gjorde overfor Sanne til jul, er det hermed vores kaffebrygningsmetode til EFTER brylluppet. En kaffemaskine er nu officielt en del af vores ønskeliste..

 

/ Hjemme hos os

2 Replies

  1. Uha, jeg kan mærke panikke helt her hen – Pernille uden kaffemaskine er vel nærmest som Tintin uden Terry…. Søren uden Kirsten…. Gammeldaws vaffelis uden is…. Sussie uden Leo… Nytår uden fest… Kaffe uden mælk :o)
    Jeg føler med jer og lover at have kaffe klar på lørdag!!!

  2. Kæresten siger, at “basis” er den ENESTE rigtige måde at brygge kaffe på 😉 – Drikker ikke selv de store mængder kaffe, det lader jeg jer andre om. Kommer der gæster, får de at vide, at jeg kan lave te eller kakao, men skal de have kaffe, må de brygge den selv, – min bliver altid ALT for stærk eller ALT for svag…
    Knus! – og god påske!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *