Jeg har fundet ud af det ultimative. Jeg har fundet ud af, hvordan en koncert skal nydes – helt nøjagtigt. Siddende på en spinningcykel – moslende – oksende – hårdtpumpende og hårdt arbejdende. Foran en skærm – og ved nogle gode store højttaler, der banker rytme og musik helt ind under huden

Billeder fra koncerten

Lyset blev slukket – og det eneste, der oplyste lokalet var de små fyrfadslys – og skærmen, placeret lige foran mig.

 

Musikken var så høj, at den gik i blodet. Rytmen så massiv, at den ændrede måden alt i min krop fungerede på. Blodet, der strømmede til mit hjerte.. Mit hjerte – mit hårdtarbejdende hjerte, der helt måtte overgive sig og ændre rytme i forhold til normen.. Og med hjertet kom pulsen, hjernes elektroner – ALT i mig pulsede, boblede, dunkede og bankede i takt med rytmen.

Kun een ting undgik rytmen. Min sved. Stædigt og modvilligt piblede den frem fra alle porrer i kroppen – og drev ned af mig.

Og når jeg så op på den visuelle oplevelse Pet Shop Boys koncert var, dunkede indtrykkene langt ind bag nethinanden – og fartstriberne – farverne på skærmen overtog min hjerne – der lykkeligt overgav sig et sus af en totaloplevelse.

Den 15. februar skal jeg til Spinning med en anden koncert. Body And Mind – kalder de det.

Jeg kan ikke vente.

Og så har jeg en bøn.. en STOR een.. Kunne man ikke spærrer en del af Parken af d. 31. juli – og placerer en masse spinningcykler. Lars – vores instruktør fylder ikke så meget på scenen. Helt seriøst: Kun det ville kunne slå den oplevelse, jeg havde i aften.

/ Træning

4 Replies

  1. Ja helt ærlig!!!! 🙂 Tag dig sammen Pernille… :o)
    Jeg MÅ lige blære mig lidt, og sige at vi har fået ståpladser foran scenen…Yes hvor bli´r det godt!!!!!

  2. Det lyder som en fantastisk spinningtime. Jeg må foreslå noget lignende i mit center!
    PS. Tror du virkeligt at U2 er lige så gode at “knalde igennem” med?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *