Imorgen starter en ny æra i Jonathan og mit liv.

Det er med sørgmodighed – og med glæde, at denne transaktion sker. Det er underligt at vide, at Jonathan nu skal ud blandt andre børn – starte i vuggestue.. At han ikke skal være med mig hele tiden. Efter næsten to år, er det jo blevet en vane. En dejlig vane.

På den anden side vide jeg udemærket godt ,at han har godt af det. Han ser ikke børn nok i sin hverdag – så selvfølgelig skal han ud – ud og prøve krafter med verden. Ud og opleve hvordan andre voksne er – hvordan andre børn er.

Men det er en underlig sørgmodig fornemmelse at sige tiden farvel, hvor Jonathan og jeg er eet.

/ Vuggestue

2 Replies

  1. Hej Pernille.
    Jeg håber, at afleveringen ikke var for hård…Ja det er mærkeligt at sige en god og dejlig tid farvel, men tro mig, han vil æææælske det, og jeg oplever i hvert fald med Jens, at få en hel anden og meget mere glad dreng hjem. Der har brændt krudt af hele dagen, på den fede måde 🙂
    Øhhh er der forresten gået helt spankidus i kommentar systemet…Jeg får nogle meget underlige nogle fra indlægget med Hannes og Jeres busoplevelser… Mærkeligt.
    Ha´ en god dag…En nu æra begynder…
    Knus Kirsten

  2. Hmm nu ryger min hjemmeane fordel kan jeg se – først var du frækkere end fræk og du tog alting – så kom jeg i vuggestue og kendte alle dine triks før du selv fandt på dem – men nu… ja nu har jeg jo ikke en pokkers chance! Pis!
    Nå men skide være med det, held og lykke og jeg håber du bliver glad for det – og husk at man skal gøre som de voksne der nede siger – det er noget de går meget op i at man kan!!
    Hils din mor og sig hun skal skrive ned hvordan hun oplever din start i vs – det bliver pædagogerne så glade for om et årstid :o)
    Skulle også hilse fra min mor og sige held og lykke til jer begge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *