Jeg er vist forelsket. Intet mindre kan gøre det.

Vi havde gode venner til middag i går.. og min søde veninde kunne ikke undgå at lægge mærke til min akilleshæl: Mit køkken. Jeg HADER mit køkken. Elementerne er fra 60'erne – gulvet fra 80'erne og højskabene er vist fra 40'erne. Prøv lige at holde sådan et køkken bare nogenlunde rent.

Indimellem har vi leget "Find det mor har gjort rent" – så går jeg ud af køkkenet og fortæller familien, at jeg har rengjort 8 store flader i køkkenet – og den, der kan ramme bedst og gætte hvilke 8 det drejer sig om, vinder. Vinderen er altid den, der gætter 4-5 flader – for man kan ikke se, at jeg gør rent der! Se – så er det altså ikke SPOR morsomt at gøre rent!

I går fortalte min dejlige veninde mig, at der er noget, der hedder en salmiakblanding. Det har jeg aldrig vidst. Jeg har købt mig fattig i Ajax og alverden vidundermidler, der alle lover en verden, min ikke giver noget som helst.

Med en salmiakblanding var tingene pludselig helt anderledes. En bagvæg, som er min absolutte hadning nummer ET, løsnede fedt og striber sig. Almindelig gnubben gav synlige resultater. Jeg prøvede på skabslågen, på køleskabet, på kontakten og døren – og alle steder var det samme resultat. Det gris og fedt, jeg har kæmpet med i årevis, kommer nu pludseligt af.. og endda uden de store armbevægelser.

Det er lige så jeg GLÆDER mig at komme endnu mere i bund i køkkenet..

SÅ TAK FOR RÅDET!!  

2 Replies

  1. Jamen sødeste ven, hvordan vil du dog være det bekendt? Tænk ikke at oplyse os andre uindviede rengøringsnovicer i dit nye vidundermiddel.
    Pernille hit med det…!
    KH
    Eva alias Petite1
    PS. Jeg læser dagligt i din dagbog, men får sjældendt kommenteret. Du skal bare vide at du stadig er højt skattet læsning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *