Jeg lever faktisk bedst uden – selvom Sanne påstår, at verden er af lave, hvis man ikke har bil.

Men jeg elsker det, at man har rigtig mange penge mellem hænderne hver måned – at leve helt gældsfrit og at kunne overse enhver given økonomisk "udfordring".. og at man så ikke har nogen bil – det er ok med mig. Jeg savner den faktisk ikke engang. Jeg glæder mig nærmere over det faktum, at man faktisk kan hvad man vil – uden bil.

Men det er ikke ok med kæresten. Han trænger til en bil i forbindelse med jobbet – og hvis vi skulle have en bil til hans job, så skal det være en bil vi alle kan være i – og nyde. Allerede onsdag morgen skal bilen til at tjene sig selv hjem..

Og nu står den nede på vores private parkeringsplads: Vores egen sorte Meriva Enjoy – med oceaner af plads i – med elektrisk mig dit og dat og alverdens tilbehør og tingel tangel. Og jo – den er da helt klar lækker – og jo, jeg kan da godt se, at det er den vi skal have – at det er den, der bedst dækker vores behov.. men…

For kæresten var det, at hente bilen forbundet med et nærmest ekstatisk øjeblik. For mig var det en MEGET hurtig måde at bruge RIGTIG mange penge på. Aldrig før har jeg prøvet at køre et dankort igennem og trykket godkendt for et beløb med så mange nuller..

Så nu er det officielt slut med at bruge penge som det lige passer sig på en torsdag. Vi har prøvet det før – og livet er da også værd at leve – selvom man ikke lige har adskillige tusinde kr om månede at bruge på absolut ingenting. Så vi klare det nok.. Men…. Jeg synes nu alligevel at Metroen er meget rar og måske – bare måske – havde jeg været lige så glad for et barnesæde til cyklen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *