Jeg søger en innovativ person, der har lyst til lidt produktudvikling. Jeg er overbevist om, at der er salg i min ide, hvis den først markedsføres – men jeg kan ikke selv helt gennemskue konstruktionen.

Jeg søger et apparat – en himstergims om man vil, der kan hjælpe een på puslebordet. Først skal himstergimsen hjælpe til med, at barnet forholde sig i ro, når man tjekker om der er fyld i bleen. Det ville godt nok være en stor hjælp, ikke samtidigt med tjekket – at være bekymret for at få smurt indholdet af bleen alle mulige andre steder.

Derefter skal himstergimsen få barnet til at ligge på ryggen – afslappet og roligt.. i puslesituationen. Altså sørge for, at mor alene kan konsentrerer sig om arbejdet med at få buskerne ned – og få bleen fjernet og få rester af bleens indhold renset af – uden at barnet mosler som en gal for at komme fri – eller bare op – eller bare vende sig. ALT andet end den position, som altså er den eneste mor kan stå i, for at få barnet aftørret.

Og så den sidste funktion til dette vidunderopfindelsesapparat.. Det skal kunne sørge for at drengebørn først kan tage fat i deres tissemænd – og hive til – EFTER tissemanden er rengjort forsvarligt..

Ovenstående apparat skal først og fremmest var rimeligt for barnet,- naturligvis. Min lille dreng skal jo ikke ligefrem lide under, at han mor gerne vil rengøre ham i eet træk. Det skal være billigt, og det skal være nemt..

Nogle bud?

Bud modtages også på, hvad himstergimsen iøvrigt skal kunne..

/ Ideer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *