For en uge side, var vi til fotografering samme med 3 andre børn i alderen 8,5 måned til 10 måneder. En venlig dame spurgte mig, hvor gammel min – meget mobile (særligt i forhold til hendes)søn var. Jeg fortalte at han lige var blevet 10 måneder. Det viste sig, at min søn var 3 uger ældre end hendes søn, hvilket for hende vist var rart..

5 minutter efter spørge hendes store søn, om der er nogen børnene “der er 1 år” .. hvortil denne venlige dame sagde – “Ja – men det er vist kun Jonathan”.. Vi taler om 4 børn – der varierer i alder fra 8,5 måneder til 10 måneder – men af de børn var det KUN min søn, der var blevet et år.. selvom der vist kun var 14 dages forskel mellem Jonathan og den næste.

Hvorfor oprunde, når man blive 10 måneder og runde ned når man er 9? Se, jeg var sur. Min søn er ikke stor.. Min søn er LILLE… og så er jeg iøvrigt græskkatolsk med hvad han kan og ikke kan i forhold til alder.

Ingen venlige damer – eller sure mænd skal have lov at gøre min søn ældre end han er. Min søn er 10 måneder. Han er ikke et år – og han er heller ikke 10½ måned (selvom det vist er det han er nu) Jonathan er 10 måneder HELT indtil han en skønne dag bliver 11 måneder.. Og det bliver han først d. 15. april kl. 15… Indtil det tidspunkt vil jeg holde fast i at min søn er 10 måneder.

Hvorfor er det så vigtigt? Jeg tror det er fordi jeg ønsker at fastholde tiden. Det hele går alt for stærkt – og ligenu har jeg SLET ikke behov for, at Jonathan er “gammel” – jeg har stadig brug for at han er “lille”. Sådan har det reelt været lige siden han blev født. Han var een uge gammel – lige indtil han var NØJAGTIG 2 uger …. Og nu er han 10 måneder hele 15 dage og nogle timer endnu.

Jeg er slet slet ikke parat til at have en søn på 1 år.. Vi har så mange oplevelser til gode endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *