Kender I fornemmelse af, at komme hjem efter lang tid?

Når man træder ind over dørtrinet – og lejligheden ikke helt lugter af sig selv, fordi der ikke har været nogen i lang tid (Eller dem, der har været der, har andre vaner end een selv 🙂 ) Fornemmelsen, der langsomt kryber ind under huden: Hjemme – Ro – Skoene af og fødderne på bordet…Ahhhhhh..

Sådan kender jeg een, der har det idag. Jeg vil gætter på, at hun – ca. 15 minutter efter hovedetdøren går op – og hun har kæmpet sig på til 4. sal med sine kufferter – sidder foran computeren og er ved at få grå hår i hovedet over alle de mange, mange indlæg hun nu ikke længere har styr på. Fingrene kribler, for at komme til at skrive om alle de oplevelser, der var, i den tid hun var væk fra hjemmet.

"home" havde den der irriterende reklame med definitioner på "hjem".. Men hjemme er der, hvor man ikke længere behøver at være i bevægelse.. Hjemme er der, hvor man kender indeholdet af alle skabene – og hvor dynen dufter af kæresten.. og måske ligefrem det man har foretaget sig med ham. Hjemme er kaffe på kanden og trægulvet, der knirker. Hjemme er det man savner, når man ikke er der.

Velkommen hjem Sanne, Mattias og Thomas.. I har været savnet..

/ Venner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *