Drenge er jo drenge – siger man så tit.. Og det er rigtigt – drenge skal have lov at være drenge – at udvikle deres identitet som maskuline individer. De skal have blåt tøj på – og de skal have lov at have legetøj, som udvikler deres mandlige gener.

Og hvad er det så for noget? Jo – een ting, som ikke bare er vigtig – men som er direkte nødvendig, er bolden. Enhver kvinde ved jo at mændene jo er bagud på de fleste områder – interlektuelt som følelsesmæssigt – og derfor er det bydende nøjvendigt at satse på det, de små drengebørn KAN blive gode til – nemlig boldspil.

Og her kommer min forargelse ind. Jeg kender rent faktisk en mor, der end ikke har givet sin søn en bold !!!! Og dette til trods for, at sønnen allerede er 7 måneder og 1 dag !! Hendes undskyldning er, at hun ikke kan finde en bold i butikkerne !!!!! Kan du forestille dig, hvilket butikker hun har været i? (Nej – drengens mor – man kan IKKE få bolde hos urmageren… og Matas er heller ikke hovedleverandør)

Hvad skal der dog blive af den stakkels dreng? Hvor skal han ende? Kan du forestille dig, hvor barsk han vil få det i børnehaven.. "Skal vi spille fodbold, Mattias" (Navnet er naturligvis opdigtigt) "Fodbold – hvad der det?" vil lille stakkels Mattias svare… og det er bare starten på denne stakkels dreng deroute.. I skolealderen er han helt sikkert til lyserød – og når han går ud af skolen – og skal til at komme videre… så er det ligefør man kunne frygte at han vælger at blive…. damefrisør..

Jeg vil hermed opfordre alle til at hjælpe denne uvidende mor.. Jeg opfordrer hermed til indsamling bolde til den stakkels boldløse dreng..

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *