Min stakkels, stakkels store pige.

Vi er ved at lave hendes værelse. Min store pige er blevet småforelsket i farven blå – og hun har besluttet sig for at hendes værelse skal være ligesom at være i "havet". For at lave havet skal vi også have noget nyt sengetøj – og noget nyt pudebetræk.

Afsted til en kæmpe stofbutik, min mor kendte i Hedehusene… begge børn i bilen – så afsted.

Butikken var gigantisk. Der fandtes ALT indenfor stof. Vi gik igang med at finde noget min datter ville blive glad for.. HUn fandt selv en rulle med kunststof, som både mormor og jeg var mindre glad for. (100% ægte polyester) Herefter var det som om min store dejlige pige bare forsvandt ind i sig selv. Mormor blev ved med at spørge til farver og stoffer – men min datter svarede kun nødtørftigt og med enstavelsesord.. Hun orkede ikke. Jeg fik fat i hende – og gik ud i cafeteriet med hende. Her fik hun en is og en cacaomælk – og så fik hun besked på at blive derude lidt – indtil mormor og jeg var færdige. 50 seje minutter senere (Butikken kan anbefales – men hvor er der mange mennesker lørdag formiddag) havde vi fundet, hvad vi skulle bruge.. og vi fandt sammen med datteren igen. Mormor og jeg ville lige have en kop kaffe inden vi tog hjem. Men det, jeg troede ville hjælpe, havde nærmest virket omvendt. Min store pige hang hen over bordet – og selv marcinpanbrødet kunne ikke lokke hende.

Mormor kørte os direkte videre til en fødselsdagsfest. Men på turen var vi nu godt klar over, at min datter var syg. Hun fik en panodil – og så fik hun valget mellem at komme med til fødselsdagen – som vi så ville korte af – eller at komme med mormor hjem – og komme direkte under dynen. Min store pige valgte at komme til fødselsdag.

Vi var der knap to timer – så tog vi en taxa hjem. Datteren kom på hovedet i seng. Min stakkels datter gik ud som et lys. Ingen tvivl om, at alle kræfter var opbrugte. Hun fik en panodil – som gav hende ro, så hun kunne sove.

40,5 sagde første måling. Temperaturen lå fast mellem 39,9 og 40,5 indtil kl. 5 i nat.

Idag bruger min datter på langs. Temperaturen er faldet til 38,5. Halsen er øm og dum – og det er svært at få spist noget. Der står the, saftevand og vand ved hendes seng – og moren er "kommet til" at købe alle de blade og magasiner, jeg ved hun kan lide.. Det er første gang nogensinde at min datter prøver at være syg sådan. Da hun var lille var hun syg ofte, men da kravlede hun alligevel rundt og ville gerne lidt. Nu er hun blevet stor – og nu bliver hun under dynen.

Så idag tager vi lige en hviledag..

/ Min datters udvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *