Altså – jeg har fået en ide. Dem får jeg indimellem. Og nogen gange kan jeg få helt kriller i maven over, hvor god jeg selv synes min ide er.

Min ide er sikkert gammel. Der er sikkert mennesker, der har gjort dette som en fast tradition siden tidernes morgen.. men for MIG er den HELT ny.. Og jeg tillader mig at tro – indtil andet er bevist – at jeg har opfundet det.

Det er julekalenderen til min mand.

Jeg er indehaver af et stk. julehadermand. Sådan en, hvis mest positive bemærkning om julen er "den går jo over igen" – Se jeg er overbevist om, at han år vil drømme om, at julen varer lige til påske.

Nu er det ½ år siden Jonathan blev født – og nå ja – tingene i (Og så er det her svage sjæle skal springe de næste afsnit over!!) sengen, er endnu ikke hvad de var engang.. Det, at være kærester, har været nedprioriteret til fordel for at være forældre..

Så min kæreste skal have en hel særlig julekalender. Hver dag vil han få en besked. Hvordan – hvornår og hvad der står i beskeden vil varierer fra dag til dag. Men jeg vil – som udgangspunkt – sørge for at have ½ -1 time "til rådighed" til OS hver dag. En ½ til 1 time om dagen, hvor vi skal være KÆRESTER – med alt hvad det indebære af stearinlys, søde ord og kærtegn.

Og folk med en livlig fantasi, vil nu blive benovet, og sige "Waw – hver aften?" Nej..

Min kæreste får den 1. december en "post-it" seddel i sin lomme.. På den vil være skrevet "#1 Hej Skat – Glædelig jul.. Din kalendergave idag er en god og lang gang nakkemassage"- og så vil jeg naturligvis tage mig tiden til det når ungerne er lagt i seng. D. 2 december vil en sms poppe op på hans skærm "#2 Glædelig anden december.. Idag vil jeg forklæde dine sanser .. Du skal føle, smage, dufte, hører og se…"

Nu ER det jo altså MIN kærestes julekalender – og jeg HAR lovet mig selv ikke at blive "personlig" i min dagbog, så i får ganske enkelt ikke afvide hvor lidt frækt eller hvor meget frækt vores julekalenderprojekt bliver.. Men jeg ved at min kæreste herefter ville ønske, at det er december hele året 😉

Jeg synes det er en god ide, jeg har fået mig. Om det skal være intimlivet, der skal "fodres" eller måske det romantiske i parforholdet – det er jo op til julekalendergiveren..

Hermed er ideen givet videre !! (Jeg tager dog INTET ansvar for babyboom til september !!)  

/ Ideer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *