Uha Jonathan nød det igår. Storesøster holdte fødselsdagsfest for familien.. Ialt 14 var vi, der sammen spiste boller, lagkage, kage og drak kakao.. og – kaffe naturligvis. Jonathan havde gudskelov fået sovet inden gæsterne kom, så da farmor og mormor kom, var drengen i hopla – til bedstemødrenes store fornøjelse. Ligesom med datteren kan de to bedstemødre dårligt finde ud af at "dele". Heldigvis kom farmor lige 20 minutter før alle de andre, – så hun havde lige lidt tid med ham alene – inden mormor "tog over" .

Datteren fik så alle de "store" gaver idag. Der var DVD'er, Belville og en Nike-jakke fra onkel og tante. Mormor havde været fingernem. Hun havde syet 14 sæt tøj til Bratz – og så fik hun "tilfældigvis" en Bratz af vores venner. Datteren var godt lykkelig.. Faktisk så lykkelig – at det øjeblik gæsterne var ude af døren igen – så gik hun ind på sit værelse og lukkede døren.. Nu skal alle nyerhvervelserne testes igennem. Hvis vi lister et lille kig fra døren, er det tydeligt, hvilke ting, der er faldet i dames smag – og hvilke, der ramte ved siden af.. I år har vi været heldige.. Der er vist kun en enkel ting, der står lidt over..

Jonathan fik lov at sidde med til bords. Min mening var, at han skulle have lov til at sutte lidt på en bolle uden noget – og dertil havde han et krus vand – hvilket han er HELT pjattet med.. Men da jeg tillod mig at vende mig om et øjeblik, for at hente kaffen, havde mormor okuperet det stakkels barn – og havde givet ham flødeskum og lagkagekreme.. Ok – er der så noget at sige til, at knægten ikke gider at spise risgrød med broccoli?

Han fik 6 skefulde – og nød det.. og jeg bed mig selv i tungen og talte langsomt til 10.000 … Så det, jeg ville vente med, til knægten blev omkring 1½ – 2 år – det sørger mormor lige for er ret nummer 5 han bliver introduceret til.. Men ok – 6 teskefulde flødeskum og lidt hindbær ændre vel forhåbentligt ikke på noget – og knægten nød tydeligvis at være med til bords.. at være en del af selskabet.

Nu glæder mig til at se, hvad den stakkels knægt siger til at spise risgrød iaften.. For mor her serverer altså IKKE flødeskum.

/ Min datters udvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *