Det bliver kun et til forkølet og forpustet "hej" idag – for lige om lidt – om 2½ time er her 18 børn – der alle skal fejre min datters 8 års fødselsdag. Bare tanken, gør os begge svedt – og både kæresten og jeg vågnede ganske enkelt fuldkommen udmattet i morgens .. Nå men – det skal nok gå godt. Vi hr nogle gode lege parat – og så smider vi ungerne ned og lege..

Hvor er jeg dog glad for, at Jonathan er født i maj – der er da en størrer chance for godt vejr – trods alt.

Jeg skal ud og lave creme m.v til vores "lav-selv-lagkage" – som nu har været et hit 3 gange. Børnene har simpelhen bestilt det på forhånd. Det går ud på at stikke små runde kager ud af almindelige lagkagebunde fra Netto – og derefter lave noget creme – og have lidt bær mv. ved hånden. HErefter indkøbes alt hvad indkøbes kan af kagepynt – og så lader man ellers ungerne selv lægge deres lagkage sammen. I mine øjne er kagerne nærmest uspiselige – fordi der kommer tons vis af krymmel og pynt på – men ungerne elsker det. Vi HAR efterhånden lært, at der ikke er nogen grund til at tage alt for mange bær m.v. op af fryseren – for det eneste, de gider er kagecreme n og så pynt – MASSERE af pynt.

Behøver jeg fortælle hvordan mit køkken ser ud efter besøg af 18 baryler, der alle som een har lavet deres egen lagkage?

Forresten: Vi gav min datter et TV i fødselsdagsgave – et TV med indbygget DVD.. Spørg lige om hun føler sig stor !

/ Min datters udvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *