Indrømmet – jeg sov med igår, da Jonathan sov middagslur … Skøøønntt. Imellemtiden var der to store piger hjemme, der hyggede jeg.. hørte jeg med ½ øre. De var inde et par gange – på listefødder – for at se, om vi var vågne.. Og tilsidst åbnede jeg det ene øje..

"Vi har lavet en overraskelse til dig og Jonathan"

Datterens veninde tog Jonathan og bar ham ind i stuen – og jeg fik bind for øjnene. (Den stue, som kæresten og jeg igår brugte 3 timer på at gøre ren)

Da jeg endelig fik lov at tage bindet af, var det til synet af to piger, der var ved at REVNE af stolthed.

"Det er et Jonathan-tivoli!" sagde de begge – meget ivrige.. og Jonathan lå da også på en pude midt i det hele og lignede en lille konge..

To tæpper var lagt på gulvet. I den ene ende var 30 bamser linet op – i farveorden.. Puder var overalt – en konge af Jonathans statur skal naturligvis ligge godt. Hans legestativ var pyntet (så højt oppe, at han ikke kan nå det) med de smukkeste af datterens halskæder.. Store og en skråpude udgjorde en lille kongestol. Omkring ham var AL hans legetøj sat pænt og ordentligt. Alt i alt var HELE stuen nu fyldt til bristepunktet af legetøj, tæpper, tøj, bamser og alverdens andre gufting for en lille Jonathan og to store piger, der elsker at lege med baby.

Held ærlig.. To piger havde lagt SÅ meget arbejde i, at lillebror Jonathan skulle have den absolut luksusbehandling…

og jeg må med skam tilstå at min første tanke var: "Hold da op en masse, jeg senere skal rydde op på" 🙂

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *