Julen står snart for døren – og min veninde og jeg elsker at lade ungerne lave deres egne julegaver. Sidste år fandt vi ud af, at vi havde hvert vores projekt kørende – i år har vi samlet trådene.

Vi er ret enige. Det skal være noget, ungerne kan lave – men det skal også være noget, modtageren vil have hængende fremme.. ikke bare fordi det er et mesterværk fra børnene – men fordi det vitterligt er pænt. Veninden lavede de smukkeste bordskånere sidste år med sin datter – og min datter og jeg lavede creme.. Lækkert !

Men i år ville vi stå sammen og lave et fælles projekt.

Indtil nu er vi enige om, at vi vil have de to små børns fødder/hænder i gips. Vi vil lave nogle rammer, hvorpå man kan klistre en figur i gips på – og så male hele molitjavsen. Farverne er valgt med hård hånd af veninden: Guld, sølv kobber ..

Og igang kom vi .. og hvad ender det med? Det samme som det ALTID ender med. Ungerne kom slet, slet ikke til. "Altså – hvis jeg nu fylder denne – så kan vi også lave et hjerte" .. og så kører på projektet ellers.

Heldigvis havde tøserne – de store af dem – så travlt med at lege, at de faktisk slet ikke opdagede, at der aldrig blev tid til, at de skulle lave noget.

Men nu er al gipsen på plads. Jeg har en lille fod af Jonathan – hvor han knytter sine små tæer – fordi massen, foden kom ned i, var kold 🙂 Veninden har en ualmindelig flot hånd fra datteren og så har vi ellers et hav af små vellykkede gipsfigurer.

På lørdag maler vi hele skidtet – og mon ikke der bliver plads til børnene der? 🙂

/ Hjemme hos os

2 Replies

  1. Jeg er en pige på 10 år, om søgte et par ideer til julegaver, jeg kan godt li’ din hjemmeside, og jeg håber også at dine børn/barn kan li’ den…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *