Jeg ved ikke, hvad det er der er sket med mig. Det er som om en ond ånd har taget over.

For et år siden så min dag helt, helt anderledes ud. Jeg startede kl. 6:30, hvor jeg fortærede en sund morgenmad – kl. 7:00 havde jeg regnsættet på – og en varm trøje under – og derefter cyklede jeg 12½ km på arbejde, hvor jeg 7:45 frejdigt kastede cykeldyret fra mig og gik en rundte på arbejdspladsen for at låse alle dører op, fordi jeg var den første på stedet.

Fuld knald på i 7-8 timer,- foran computeren,- eller rundt på kontorerne. Et smut i kantinen ved frokosttid – eller også stod jeg og lavede min egen rejemad. Kl. 16:00 sadlede jeg igen cykelhesten og red hjemaf. Derhjemme tog jeg lige omkring bymidten for at finde passende føde til familiens aftensmad. Derefter brugte kæresten og jeg gerne en lille time i køkkenet med at lave mad og snakke om dagens dont. Min datter gad sjældent deltage – hun var alt for optaget af sin egen leg på værelset.

Kl. 18:00 kom maden på bordet – og hele familien fik diskuteret dagen, der nu var ved at være gået. Datteren lektier blev tjekket – og der blev smurt madpakker til dagen efter – til både manden og datteren.. Kl. 21 ,- når datteren havde fået godnathistorie – kravlede jeg ned og satte mig foran computeren for at bogfører og programmerer for kærestens firma. Kl. 23-24 gik vi glade og fornøjet i seng.

En 2-3 gange på en uge nåede jeg lige en rulleskøjtetur på ½ time- og i weekenden kunne jeg lige tage lidt aerobic.

Øhhhh… Hvad er det lige der er sket? Hvem har stjålet min energi? Jeg orker dårligt nok at holde huset rent – og motion… uha,- er det ikke noget med det der lagengymnastik jeg dyrker med ham snorketræet ved min side en gang om måneden eller så?

Er det ophævet ved lov, at når man er på barsel, så skal man være kronisk træt – og uden evne til at gøre noget ved det?

Idag havde jeg hovedet fuld af planer. Jeg havde noget, jeg ville programmerer – et momsregnskab, der skulle være færdigt. Jeg skulle handle ind, ordne huset – og så selvfølgelig være sammen med min dejlige Jonathan.

Det gik også meget godt til at starte med. Jeg kom op kl. 7:30 – og fik sendt datteren godt i skole.. Jeg fik en god morgenmad – og så var det lige, at Jonathan skulle puttes – og den slags foregår HELST med mors babs i munden.. Og når mors babs ligger i sengen,- og der ligger en skøn og meget sovende baby ved hendes side – hvad gør mor så ? ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzz 4½ time senere vågnede jeg og tænke … "Hov… hvor var det lige den dag troede den skulle hen?"

Om et lille år ser jeg tilbage på dette år, som det år, hvor jeg sov og lavede ingenting hele tiden. Jeg siger hele tiden til mig selv at NU… NU må der ske noget.. m…e….e….e…..n….

/ ..sagde hunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *