Forleden var jeg på apoteket – og her må jeg lige komme med en rosende bemærkning. Mit apotek er simpelhen det bedste, jeg nogensinde har været i. Der er aldrig ret meget ventetid, og ekspedienterne står på hænder for een.

Een gang var der en, der brugte ½ time på at fremskaffe dokumentation for, at det termometer, jeg ellers ville give 400 kr for, ikke var lige så godt som det, jeg kunne få for 50 kr.

En anden gang var jeg nede og bytte nogle piller, som var større end min datters mund. Derefter brugte ekspedienten over 45 minutter på at finde en anden og bedre løsning. (min datter skulle have de piller 3 gange om dagen i 3 måneder,- så naturligv

is bliver det nødt til at være et alternativ, vi kan leve med) Løsningen endte med at være at min datter så skulle tage 2 piller af halv dosis. Disse piller var så også næsten halv størrelse. Da de ikke havde alle pillerne hjemme, ville hun bestille dem hjem.

Inden jeg så hentede de bestilte piller, talte jeg med lægen, der satte dosis ned til det halve, så da jeg kom for at købe de piller, de havde fået specielt hjem til min datter, ville jeg kun have halvdelen.. Dertil smilede ekspedienten og sagde “Ja, det ville være dumt at købe mere end I skal bruge.” I det hele taget: Mit apotek findes ikke bedre i Danmark !!

Denne gang var jeg nede for at købe noget andet – og da jeg står der og skal købe nogle piller, kommer “frokosten” en tur op igen. Halsbrand – noget jeg lider voldsomt meget af. Og jeg kommer i tanke om, at jeg også denne aften skal i seng – og sove.. til smagen af sur – sur mavesyre.. Så jeg spørge min hjælpsomme og søde apoteker: “Kan jeg få noget til halsbrand – Jeg er jo gravid” (Det sidste var nu nok unødvendigt at sige 🙂 )

“Jo,- nu skal du se” sagde hun og fandt to pakker piller frem. “Denne her smager bedst – de skal begge tygges og skylles ned med vand. Den første pakke neutraliserer mavesyren” Bare den bemærkning, fik mig til at smile “Betyder det så, at jeg får fornøjelsen af maven to gange,- men anden gang smager det så bedre?” hvortil hun smilede overbærende.

Jeg købte en pakke af hver. Da jeg kom hjem, prøvede jeg dem, der neutraliserer mavesyren.

Det er det morsomste halsbrand, jeg nogensinde har prøvet. Først og fremmet holder den medicin mavesyren på plads, så man ikke har “opkastningsfornemmelser” helt så meget .. Men derudover havde min kære apoteker ret: Når der så endeligt er noget “mavesyre” der tager turen op, så man kan nå at smage det, så smager det slet ikke slemt mere.

Jeg kluklo mig i søvn den nat.. Min mavesyre og mine sure opstød gjorde sit – men jeg vandt kampen… Nu er min sure opstød knap så sure 🙂

Apotek

 

/ Forbrugererfaringer, Graviditet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *