Jeg er glad for mine strækmærker. Jeg er endnu mere glad for, at min “indre skamlæbe” på den ene side er flækket efter fødslen sidste gang. De prøvede at sy det,- men det virkede ikke.. Det gør jo heller ingen skade – kan man sige. Det er kun et spørgsmål om udseende, og nu ER det sjældent, at jeg stiller “den del” af min krop til skue 🙂

På den anden side er det mit.. og min kærestes hemmelige tegn på, hvad det er, vi har været igennem. Jeg er lykkelig for de mærker mit liv har givet mig på min krop.

At føde min datter var det største i mit liv. Lige om lidt gør jeg det igen. Hvordan skulle man kunne gå igennem så stor en oplevelse uden at være mærket for livet? Tænk, hvis man slet ingen “ar” fik? Så ville man være en historieløs kvinde. Men det er jo netop min historie, der har gjort mig til den kvinde, jeg er idag !! Og den historie har efterladt nogle ar – og de ar, er jeg lykkelig for !!

Det, at jeg har et mærket på mit allerhelligste, var desuden også noget min kæreste og jeg kunne “bruge”.. For jeg har (som de fleste andre) også være i seng med andre fyrer.. Men nu er det KUN min kærste og mig, der kender “den del” – for den er forandre fra dengang jeg kendte andre.. Og det er jeg faktisk glad for. Min kæreste og jeg er nemlig en særlig enhed sammen – noget ganske ganske andet end det jeg havde med fyrerne før min kæreste.

/ Mine meninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *