Jordemorbesøg igår. Hurtigt, effektivt og præcist – hvilket passer lige til denne kones temperament og behov. Blodtryk, hjertelyd – "Nogen problemer" – "Næste"
Der er vel bestemt heller ikke grund til at trække ting i langdrag, der ikke behøver at være lange. Det var skønt at være hjemme 1 time før normalt på den konto 🙂

Vi har planlagt hele bryllupet. Det kommer til at koste os omkring 120.000 kr – alt inkl. (deri er beregnet en bryllupsrejse for 4 personer til ialt 30.000 kr) Hvor de penge skal komme flyvende fra, ved jeg ikke helt,- men kommer vi til at forgælde os for 120.000 kr – så er det bestemt noget vores økonomi kan bære.

Inden messen troede jeg, at datteren ville være mest vild med at finde en kjole til mig og til sig selv. Men da vi kom derned, var det pludsligt meget mere vigtigt, at have styr på køretøjet – hvilket var ret morsomt. Til at starte med, ville hun gerne have at vi lejede to biler a 4000 kr for 8 timer.. Hun gik dog med på et kompromis med 1 bil 🙂

Budgettet er lagt løst og med store svingninger. F.eks. burde rejsen kunne gøres for 20.000 – ligesom tøjbudgettet på 20.000 også burde kunne komme ned på 15.000,- men det er rarer at have luft end at overskride.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *