"Der er ikke noget smukkere end en gravid kvinde. Hun STRÅLER jo."

Har de mon nogensinde set nærmere på en gravid kvinde? Personligt har jeg lidt svært ved at finde skønheden.

Maven er konstant oppustet – og jeg går bare og venter på at kunne få lov til at rense min navle udefra.

Og numsen … den stritter lige så meget ud i syd, hvor maven stritter i nord. Måske det det for, at ingen skal være i tvivl om, at jeg er gravid,- uanset hvilken vinkel de ser mig fra.

Jeg har flere bumser, end jeg nogensinde har haft. Mit hår bliver ikke farvet og solarium er bandlyst… Altså leverpostejsfarvet hår ovenpå en meget hvid vinterkrop – der buler på den mest vanvittige måde.

Mine fødder bestemmer sig dagligt for, om de har lyst til at være i mine sko eller ej. Jeg er endnu ikke inddraget i diskussionen i størrer grad end at jeg kan få lov til at skifte sko, efterhånden om mine fødder bestemmer sig.

Skoene med de chicke hæle er forlængst skiftet ud med de MEGET flade, meget ergodynamiske ecco-sko – på en go dag. Jeg går bare og venter på den dag, hvor det ender med en model "H2O badetøffel"

Men de siger jo også at skønhed kommer indefra. Og der hvor jeg sagtens kan føle mig ubeskrivelse smuk, er i mine tanker. De er så rene og følsomme, som aldrig før. Jeg kan da også mærke, at jeg besidder en ro .. et smil, som om Mona Lisas mund.

Jeg er begyndt at få problemer med kvalme igen. Denne gang er det sure opstød, der hele tiden kommer op. Men det er faktisk helt rart, at det påvirker mig til at spise mindre potioner flere gange i døgnet- så intet er så ondt, at det ikke er godt for noget 🙂

/ Graviditet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *