Som resultat af scanningen er jeg nu sat nogle dage tilbage.

Min termin er nu sat til d. 9. juni 2003 – hvilket jeg ikke er synderligt glad for.. Jeg forstår det heller ikke helt, for barnet lårben, var så stort, at jeg skulle være 19+2 nu,- men hovedet var til 18+1…. Efter noget regneri kom hun frem til en terminsdato, der hed 9. juni.

Det irriterer mig lidt, for jeg føler virkeligt det er forkert. Mest er jeg bange, fordi de nu har lovet at hjælpe mig, hvis barnet er for stort,- men de kan naturligvis ikke hjælpe mig før tidligst 14 dage FØR min termin. Den dato er nu skubbet fra d. 16. maj til d. 26 maj.. De ti dage kan i mit tilfælde betyde, at jeg skal føde et barn, der er næste 1 kilo tungere !!

Sidste gang fødte jeg 14 dage før tiden – og jeg fik en pige på 4000 gram. Jeg fik reelt i fødsel 17 dage før min termin og min datter bar præg af, at hun var kommet for tidligt
(Vandafgang – sat i gang med ve-drop)

Nu er jeg bange igen, for denne gang er der mange ting, der er anderledes. F.eks. er jeg holdt op med at ryge – hvilket normalt lægger omkring 500 gram til vægten. Hvis denne baby får lov til at gå "tiden ud" er der meget der pejer på, at jeg gør min mor kunsten efter. Hun fik – som nummer 2 – en klump på fem kilo, der lige rev hendes underliv med ud. Hun er efterfølgende blevet opereret flere gange, men det er aldrig blevet det samme.

Hvis man så lægger det til, at "terminsdatoen" rykker sig,- og dermed rykker tiden for, hvornår de vil hjælpe mig også, så er jeg faktisk oppe på, at jeg måske ligefrem kan "slå rekorden" i store børn i familien ( Den største har været 5875 g) DET HAR JEG IKKE LYST TIL !!! Jeg kan så godt lide mit underliv !!

Jeg føler mig nærmest som en elefant.

/ Graviditet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *