Sikke en dag – bare bruge hele dagen på langs mens datteren er på besøg hos mormor. Skønt.

Det var et skønt nytår – og endda med lidt alkohol. Jeg drak 1 glas champagne og fik 3 irsk kaffe – de irske kaffe havde dog kun et symbolsk indhold af alkohol. (Under 1 cl pr. styk) Det er for meget – det ved jeg – mennnn det var kun denne ene gang.. Ialt siden min graviditets start har jeg nu drukket ialt 5 genstande,- hvoraf de 2 af dem var i går – så mon ikke det går alligevel ?

Det skønneste ved nytåret var datteren og venindens datter. Min datter lagde sig kl. 22 ,- men hun vågnede da jeg fik ind for at kysse hende kl. 24:00. Jeg forklarede det var nytår og vi sad og hviskede lidt sammen. Min venindes lille datter (på 16 måneder) vågnede og første gang, lagde jeg hende igen med en sut – hvorefter hun sov videre,- men anden gang var hun meget optaget af vinduet og al fyrværkeriet udenfor.

Min datter satte sig bag den lille som en støtte – så hun sad godt, og så sad de to ellers og nød fyrværkeriet udenfor. Min datter var utrolig opmærksom på den lilles behov.. "Mor – ta lige dynes, jeg tror hun fryser" – og der var slet inden tvivl om, at hun STOR nød, at kunne være den, der "hjælp" den lille så den lille også kunne få en god oplevelse. Jeg glæder mig så usigeligt til, at hun får lov til at være storesøster. Jeg tror, jeg smelter, hvis hun også er sådan overfor sin egen bror/søster.

Men alt i alt – et skønt nytår.

/ Min datters udvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *