Julemorgenmad, julefrokst og tre dejlige piger, der glæder sig til pyjamasfesten.. Pyha det er lige til at blive svedt over.

Dagen på arbejdet er gået for hurtigt, men sådan er det altid sidste dag før jul. Det sørgeligste var at tage afsked med min yndlingskollega, der skal studere videre. Men jeg ser ham jo nok igen. Han vil være meget savnet ved middagstid.

Møjtjansen er den, hvor der er status og derfor skal alle mulige degenoter og tingelser aflæses – og hvem i alverden kan huske hvordan man gjorde sidste år… og så skal man jo være færdig inden man skal over og spise julefrokost.

Pyjamasfesten må jeg skrive om noget senere.

Kl. 10:00 om formiddagen begyndte piger for første gang, at tigge om at få madresserne ind og ligge i stuen, hvor de har fået lov til at sove i nat.. Og siden da har de tigget – men vi KAN altså hverken komme frem eller tilbage, hvis hele stuen er een stor madres. Så indtil videre er det datterens værelse, der er blevet lavet til madresrum.

De hygger sig !! Det er skønt at høre på sådan en evig fnidrende, kvidren og fjollegrin. Indimellem kommer der en krise, men 2 minutter efter er vi ovre den igen. Bedst går det, hvis vi voksne blander os HELT uden om. ALene tanken om at det er deres første pyjamasfest, har gjort at alle glæder sig og er glade. Det er skønt.

Kl. er 17:30 og jeg har tre piger, der allerede har taget pyjamaser på 🙂 Under normale omstændigheder, er det UMULIGT at drive min egen pige i sådanne klæder før på den forkerte side af kl. 20:00

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *