Idag har jeg blødt i ca. 1½ time.

Nu betyder tallet 9 mere for mig end, jeg havde forventet. For hver gang det tal bliver størrer, betyder det, at mit barn bliver størrer og får flere krafter til at kæmpe med.

Jeg er stor nu. Jeg er begyndt at gå i mine gamle bukser, som jeg havde, da jeg var overvægtig, men de passer ikke ordentligt, for det er kun maven, der "sidder" godt – numse og ben flagre – hvilket er rart, da min overvægt så – sandsynligvis – HAR med min graviditet at gøre.

Denne uge bliver sej. Min datter fylder 7 år. Jeg skal afholde 2 fødselsesdag samt een morgenfødselsdag.. Een gang, skal vi have ikke mindre end 20 vilde unger på besøg… Vi har tilkaldt "mormor" som hjælp, men hun anset ikke det, at hjælpe for så vigtigt, for hun ved ikke at jeg er gravid, og tror derfor ikke, at der rigtigt er noget at hjælpe med.

Men vi skal jo nok overleve det. Der er bare ingen tvivl om, at jeg kommer til at trække nogle alvorlige veksler på min kæreste. Han kommer til at lave meget denne uge.

Når jeg tænker på, at jeg kan gå i seng kl. 18:00 og være smadret af ingenting, så får jeg virkelig sved på panden over børnefødselsdagen.

 

/ Graviditet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *