Min nye pæne sofa. Hvorfor tænkte jeg ikke over, hvormeget betrækket minder om kattekradsebrættet? Siden vi har fået sofaen, har Tikka NYDT at trække sig selv ved poterne hen over stoffet – frem og tilbage. Og indtil videre har jeg forsøgt med metoden: “Flå kat af sofa – og placer kat andet sted”. Men Tikka er stædig som få.. Så hun har benyttet metoden “Så venter jeg da bare til konen er gået sin vej”.

Nu har jeg grebet til mere vidtgående metoder: Gå-væk-kat er nu sprøjtet på hele sofaen. Nu glæder jeg mig til at se om min lækre nye sofa pludselig bliver grøn – og ikke mindst glæder jeg mig til at se, om Tikka kan finde andre steder at lade sig trække ved kløerne.. F.eks. på sit kattebræt.

 

5 Replies

  1. Jeg vil da gerne lige høre om det der gå-væk-kat nu også virker.
    Vores to kattes hærgen går nemlig også voldsomt ud over sofaerne 🙁

  2. Her på dag to: Indtil videre ser det godt ud!
    Hun har kradset i en kant een gang – og ellers går hun og snuser MEGET før hun hopper HURTIGT op -for at hoppe videre til vindueskarmen.. og DET må hun godt.
    Om det virker på sigt, må du vente lidt med at få at vide. Det kostede 105 kr – og jeg brugte over en halv flaske på min MEGET store sofa. Hvis der skal sprayes en gang om ugen – tror jeg faktisk, det er det jeg gør. Skal der sprayes oftere, er det for dyr en løsning i længden.

  3. Det virker endnu! 5 dage efter.
    Tikka vil gerne ligge i sofaen – men KUN hvis der er en avis mellem hende og sofaen – og puffen, der før var hendes – alene – både til at rive lidt i, strække sig (med kløerne fremme) og i det hele tage bare ligge på.. den bruger hun afsætning for at komme op i vindueskarmen. Jeg går stadig og venter på, at jeg skal spraye igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *