For 5½ år siden begyndte jeg at blogge. Ikke her -men på Netdoktors babysite. Dengang anede jeg ikke, hvad at “blogge” var for noget – så jeg nøjes med at skrive en offentlig dagbog.

Jeg blev hurtigt så betaget af det, at jeg skrev dagligt – og meget – og selvom de sidste måneder har været sløve, så er bloggen fortsat i live – her 5½ år senere.

Jeg har været inde og se til alle mine små børn.. alle de indlæg, jeg har postet gennem tiden. Der er mange. Nogen gode – andre mindre gode. Nogen, jeg husker – mange jeg har glemt alt om.

Ikke desto mindre nærmere jeg mig med hastige skridt mit indlæg nummer 2000.. omend 200 af mine indlæg ligger andre steder. Det er vildt: Tænk at jeg 2000 gange har sat mig ned – og ladet fingrene vandre hen over tastaturet og dermed fået tømt mine tanker ud på et stykke virtuelt papir. Og de 2000 indlæg er at læse i måden indlæggene laves på: Jeg er blevet bedre til at formulere mig.

Det er med en mærkelig følelse, at jeg nærmer mig indlæg 2000 – for de 2000 indlæg er jo samtidigt en vanvittig personlig rejse – fra min søns undfangelse, hans fødsel, min datters sygdom og efterfølgende helbredelse. 

Og lige om lidt holder jeg min søns 5 års fødselsdag.  

Men det er også en rejse for mig – ganske personligt. Fra at arbejde aktivt på at bibeholde mit forhold til min eks-mand. Brylluppet – og skilsmissen.. og nu – min nye kæreste – med hvem jeg håber på, at slå de 15 års samliv min eksmand og jeg nåede at have sammen. Om det lykkes skal stå hen i det uvisse – men jeg håber… for jeg vil meget gerne. Livet har fået en helt ny kulør. Nogle helt andre meninger.

 

/ Me myself and I

5 Replies

  1. Tillykke med det hele. Ny bordplade, nyt køkken, de 2000 indlæg, sønnens fødselsdag men ikke mindst den nye kæreste 😉
    Hvor er jeg glad på dine vegne.

  2. Jamen tillykke med de næsten 2000 indlæg 🙂
    Dit indlæg gjorde mig nysgerrig efter hvor mange indlæg jeg selv har på min blog, men jeg må erkende at jeg ikke umiddelbart kan se hvor den information er at finde 🙁
    Kan du fortælle mig hvor det ses?

  3. Under “gamle indlæg” er der x antal sider med indlæg.
    Det bagerst indlæg indeholder et uvis antal indlæg (mindre en 10) alle øvrige sider indeholder 10 indlæg.
    Dermed er det bare at sige, hvor mange siger “gamle indlæg” har jeg? Og gange med 10 – og dertil lægge det antal, der er på den aller bagerste side.
    Mange hilsner
    Pernille

  4. Det var faktisk dig (og julie_a) som introducerede mig til hele bloggeriet – dengang for lææænge siden. Så tillykke med jubilæet – og med den nye kæreste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *