Jeg har altså fænomener, jeg virker ikke kan zappe væk fra, når jeg ser det på TV. Jeg NYDER det.. af helt andre årsager, end det er lavet.

For nogle år siden, var det idioten, der stillede sig på Øresundsbroen, mens orkanen rasede. Han holdte fast i en lygtepæl, og hans gule sikkerhedshjelm hele tiden var ved at falde af, stod han nok så dramatisk og skreg ned i den blæstbeskyttet mikrofon: “Lad VÆRE med at gå ud. Det er forbundet med LIVSFARE”. Så kunne jeg elles sidde og nyde mine popcorn i tørvejr, og grine af idioten, der insisterede på at stå midt i orkanens øje.

I øjeblikket er mine yndlingsofre ejendommæglere, der skal fortælle, hvordan ejendomsmarkedet i København ser ud.

Det er så skægt at se dem stå der og proklamerer, at “markedet har aldrig været bedre. Det går fint. Markedet er sundt – og lige om lidt bliver boligerne solgt igen” samtidigt med, at man kan se blodårerne i panden på manden dunke, så den er ved at springes, sveden pible frem på hans overlæbe – og man kan fornemme de anstrengte rynker i ansigtet, der til fulde vidner om, at han lyver, han ved han lyver – men hele hans eksistensgrundlag er baseret på, at han fortsætter med at lyve og at alle tror på ham.

Se – det er godt tv.

/ Formidling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *