Hvad gør en klog?

De hvide uniformsfingervanter – og nylonstrømperne, der er isolerende, som også skøjteprinsesserne bruger på isen, er forsinket.. og når nok ikke frem.

Det forhindre nu ikke min datter – og hendes venner – i at skulle ud og spille på fredag. I deres små lårkorte plisserede nederdele, reglementeret nylonstrømper i særlig farve samt jakke i ægte og ikke isolerende kunststof skal de – uden at ryste på hånden – spille “Jinglebell” og “På loftet sidder nissen”, når der skal lys i juletræet. Rundt regnet 1,5 time kommer de til at stå der i det rene ingenting, mens alle omkring dem har taget luffer, ørevarmere – og lange underbukser på.

Jeg fryser bare ved tanken.

Men hun glæder sig.

/ Garden

3 Replies

  1. sådan en varme dims – du ved man “knækker den” og så holder den varm i nogen timer – hvis hun har sådan en eller to bundet fast på mave og ryg – så hjælper det altså gevaldigt på resten af kroppen…går ikke ud fra der er plads til noget i støvlerne? ellers ville det også være et godt sted at placere dem! – Tigerbutikkerne har dem oftest ret billigt.
    Måske vi skulle dumpe juletræstænding ved vores rådhus – men der kommer jo vennerne, så måske alligevel ikke

  2. 20 lommevarmere er nu bestilt.. og sikre dermed at juletræstændingen kan foregår MED musik 🙂 (Det KAN være svært at spille fløjte med frosne fingre)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *