Jeg er nu den lykkelige ejer af “Luftkastellet der blev spængt”. Og jeg kan dårligt vente med at komme igang med at bladre i den. Jeg har savnet Lisbeth Salander – så jeg indimellem er overbevist om, at jeg er ved at blive skør.. Hun ER fiktion..

Men nu har jeg den – og hvornår jeg så har læst den færdig – må tiden vise. Jeg ville helt “tage den i små bidder” Nyde den, som den fineste belgiske chokolade. Værdsætte hver eneste side – og være mig bevidst hvad gang jeg vender en side. Men jeg tror, jeg bliver grådig, hvis jeg kender mig selv ret. Jeg kan SLET ikke vente!

/ Bog

6 Replies

  1. Jeg fik den også…..dog først kl.15.30 da jeg landede i Værløse. Jeg kan næsten ikke vente til at ungerne er smidt i seng – før jeg skal have en god kop the og den bedste plads i sofaen…

  2. I Bilka sad et stort skilt
    “Vi beklager, at bogen allerede er udsolgt, men vi får nye forsyninger på tirsdag!”
    Da var klokken ikke engang 14.30 endnu…
    Når jeg engang igen får tid til skønlitteratur er Stieg Larsson nok en af de forfattere, jeg hellere må se nærmere på 😉
    Hørte i P1 i søndags, at der fra det danske forlag var bestilt 100.000 eksemplarer i første omgang og et oplag på 50.000 var på vej. Det er ganske uhørt, at en forfatter sælger SÅ mange bøger i Danmark… En dansk forfatter er ganske glad, hvis han – over hele bogens levetid – sælger omkring 80.000 stk.
    Rigtig god fornøjelse med din lækkerbidsken 😉
    Mon ikke jeg om et par år kan købe hele “serien” rimeligt billigt hos antikvaren?

  3. Jep.. men jeg er værrer end det lokale bibliotek. “Du er nu nummer 4 i køen til personlig betjening 🙂 ”
    Om en lille måned er den vist til videre udlån.
    Mange hilsner
    Pernille

  4. Jeg er nr. 113 på biblio, som ikke en gang har fået den hjem endnu, så det kan kun være bedre hos dig *G* Med mindre jeg overtaler mormor til at købe den som efterårsferie-læsning …det er hun så sød til sådan noget. Forresten har hun begge dine to andre liggende og skal i gang med dem snarest … håber det er ok?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *