I min nye spareiver, har jeg fundet en kattemad i Netto til bare 12 kr for en sæk, der er rundt regnet lige så stor, som den vi køber hos dyrehandlere – for mere end det 20 dobbelte. Og denne gang havde jeg det lidt sådan “Jamen – kattemad er kattemad.. Hun må bare bide det i sig”.

Det var vores kat nu ikke enig med os i. De første par dage gned hun os om benene – og tiggede efter de små prøveposer vi havde liggende af hendes gamle kattemad. I går tømte jeg den sidste i hendes skål – og fyldte efterfølgende op med den nye – billige kattemad igen.

Men ikke om katten vil rører det!

Idag nåede hun alligevel nye højder i sine forsøg på at fortælle sine ejere, at hun altså hverken vil eller kan spise Nettos kattemad. Hun sprang ganske enkelt ud over altanen – for at forsvinde ud i mørket. Jeg smuttede i tøjet og kom efter hende. Hun er en indekat – og selvom jagtinstinkterne måske driver hende i nye retninger, fordi maven knurrer – så skal hun altså ikke være ude.

Jeg fandt hende nedenfor altanen – og hun kom ganske frivilligt hen til mig, da jeg kaldte.

Og nu har jeg givet mig. Lige nu står hun på køkkenbordet og gnasker tun i sin. Det har hun ikke ville rører før – men nu er tun vist dejligt – i forhold til alternativet.. Og imorgen køber den væmmelige kattemor en pose af HENDES RIGTIGE og knap så billige kattemad. Tænk, min kat næsten ligefrem skal springe overbord, for at få mad på bordet!

/ Forbrugererfaringer, Katten Tikka

10 Replies

  1. Tja, sådan er de….jeg kan til nød få mine til at spise noget whiskat – hvis jeg ikke har fået købt det rigtige – men KÆFT de er glade når den rigtige pose kommer ind ad døren – tror de kan lugte gennem plastiken at NU er den der

  2. Du må ud og prøve nogle flere mærker 🙂
    De er ikke alle lige appetitlige for de små.
    Men hun fik da kommunikeret ud, hvad hun ville 😀

  3. Der er forskel…. Desværre men det dyre er bedst, for katten…… I længden har jeg også oplevet at det faktisk er lige så dyrt at købe det billige fordi de skal have mere af det, samt at deres kattebakke skal skiftes oftere da der er mange flere affaldsstoffer i, så (hvis jeg må være meget lige ud i din blog) skider de mere og det lugter bare værre…… Forstår så ude mærket din kat 😉 Godt at hun kom hjem – og at moren bar over med hende og gav hende tun….

  4. Man har vel sin præferencer, ja?
    Da vi havde kanin var det faktisk det samme, – om end han konsekvent nægtede at spise dyrelægens foder. Det skulle kun være den fra dyrehandleren på hjørnet og ellers en masse frisk grønt, skåret i bidder ved at mærke og der måtte bare ikke være skræl på hverken æbler eller gulerødder.

  5. Jeg har nu købt en 10 kilos sæk af det rigtige kattemad – og min dyrehandler, har grinende forklaret mig forskellen på de to produkter.
    Jeg fik faktisk blandt andet også den med, at de har mere afføring – og at den er mere lugtende. Det kommer jeg aldrig til at opleve – for min kat er ganske enkelt alt for fin til at tage sådan noget “stads” i munden 🙂
    Men dyrehandleren forklarede, at hvis man køber 10 kilo sækken, så svarer det til at det koster omkring 2,5 kr om dagen. Og eftersom jeg faktisk er RIGTIG glad for vores kat .. så under jeg hende bestemt 2,50 om dagen 🙂
    Mange hilsner
    Pernille

  6. …Jeg kan se at du ikke længere tjener penge på at reklamere?(hvorfor?)
    ..Så jeg kan roligt spørge hvad dit kattemadsmærke er?
    Andet end Royal canin får jeg ikke mine dyr til at indtage.

  7. Hej Thomas
    Jeg har aldrig tjent penge på at reklamerer. Smartlog tilbyder sin blog gratis, hvis de bare ilge kan få lov at have banneret øverst. Skulle jeg tjene penge åp det , skulle jeg selv reklamerer for produkter i mine tekster. Det gør jeg ikke..
    Mange hilsner
    Pernille

  8. Nå, nå, jeg så bare banneret, samtidig med du skrev om Caran D’ache…Der iøvrigt fortjener ros…Schweizisk, tror jeg ;-)…
    Jeg er ikke helt sikker på hvad jeg mener om sponsor blokindlæg, grundlæggende strider det i mig… på den anden side, er der da fornuft i det, når man nu alligevel hylder et produkt fordi man synes om det? ..
    Ja, ja , men jeg er nu alligevel tilfreds med at det er væk. Skal du nu til at betale for din blog?
    Hilsner herfra
    T.
    Ps …Nu hvor du ikke får penge, kan du jo godt sige hvem der er jeres kattemadsproducent! Det er et emne der optager en del af os her i ostehullet.

  9. Jeg skal ikke betale – men jeg tjener heller ikke noget.
    Jeg har læst nogen af de blogs, der “tjener” penge på at omtale et produkt – og jeg er blevet endnu mere i tvivl, efter at have læst dem. For indlæggene er bestemt ikke alle rosende overfor produkterne. Og hvis bare indlægget bunder i ærlighed – så er det vel ok, at man får penge får det?? Jeg ved det ikke rigtig. Der kommer til at gå lidt tid endnu, før jeg “reklamerer” – jeg kan ikke helt finde ud af, hvad jeg mener om det.
    Mht til kattemaden. Jeg har INGEN ide om, hvad det hedder. Det er det, vi køber hos dyrehandlere – det er i en hvid pose – med lilla skrift 🙂
    Mange hilsner
    Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *