.. så skal man nok overveje midlertidigt at flytte sig til en anden by imorgen mellem 15:30 og 16:30

Min datter er i avisen. Værløse Nyt har en lille artikel med i denne uge, der omhandler hendes garde. Og der står hun jo.. som den mindste af de tre piger, der spiller tværfløjte.

Og hermed skal lyde en alvorlig advarsel til alle Københavnere – eller mennesker, der befinder sig i København imorgen fra kl. 15:30. Det er ikke 1.000 mennesker – men 2.300 unge gardere, der har tænkt sig at vandre byen tynd, mens de spiller på horn, fløjte, tromme og alverdens andre instrumenter.

Hører man først een garde, kan man være sikker på, at man kommer til at høre den næste … om 5 minutter.. for alle de mange forskellige bygarder går af 6 forskellige ruter – og af hver ruten kommer der 7 forskellige bygarder.

/ Garden, Min datters udvikling

10 Replies

  1. Er det artiklen i Furesø avis du mener??? :o)))
    Heldigt for pendlerne at ferien er startet så trafikken ikke er helt så slem på den tid som den plejer at være – ellers ville de søde piger jo bare ende med at blive buh’et ud af byen!
    Vi er klar og stiller os op og glor og vinker som besatte når vi ser dem vi kender – og lur mig om vi ikke også råber :o)

  2. Lige nu ved jeg ikke helt, hvad jeg skal synes. De stakkels unger skal jo gå i den samme uniform dagen efter, om lørdagen og igen om søndagen. Hvis de bliver fuldkommen og aldeles gennemblødte.. hvad så med dagene efter?
    Stakkels unger

  3. Nu er vi jo NOGEN, der endnu ikke har erkendt vores sammenlægning 🙂 Og derfor hedder vores Avis naturligvis stadig “Værløse” 😉
    Furesø – Værløse – Farum… det er samme avis alligevel.

  4. Hehe jeg var med som Guide for Juelsminde Pigegarde og jo, DMI havde desværre ret! vi blev fuldstændig oversvømmet om torsdagen da vi gik København tynd… Men dte var sjovt og bestemt værd at se, og de forskellige andre konkurrencer og tattoo’s i løbet af weekenden 🙂
    Kender selv en i Værløsegarden, spiller i orkester på Amager med hende

  5. Kære Mattias
    Jamen – så må du gå til Gardens bestyrelse – for der er Danmarksmesterskaber igen næste år til Juli måned i Ålborg – mener jeg det er.
    mange hilsner
    Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *