Det skal ikke være nogen overraskelse for nogen: Valget kom bag på mig. Altså ikke valget .. det lå ligesom fast d. 15. september. Og det havde ligesom været ventet længe.

Men resultatet.

Aftnen bestod af tal, der rullede over skærmen.. og da resultatet forlå, virkede det helt uvirkeligt.

Photo
Socialdemokratiet og Socialistisk Folkeparti har i tre år arbejdet alt hvad de kunne på, at skabe et modsvar til en blå regering. De har lavet en troværdig, fuldt finanseret vej ud. De har – som intet andet oppositionsparti nogensinde før dem, vist nøjagtigt hvad de ville bruge magten. Valget var simpel: Rød plan eller blå plan.

Og folk valgte den lilla?? Nå ja – og den kommunistfarvede!

Venner… jeg kan godt se Johannes charme. Hun er knalddygtig – og det er meget nødvendigt, at hun – og nogle af hendes kompaner sidder i folketinget. Hun ska være der, fordi hun stiller gode spørgsmål – og rykker på tingene. Men 12 mandater!!! 12!!!!!!!!!!!!! Har nogen SET de andre 11 venner? De er ikke bare røde. De er knaldhamrende røde. Nogen af dem er direkte kommunister med drøm og ønske om at gøre Danmark kommunistisk! 12 mandater forstår jeg ganske enkelt ikke. 8 mandater – måske.. 6 ville også være fint. Men 12!!!!

Hurra DF er nu sat uden for magten.. Tilgengæld har Enhedslisten nu vetoret??????

 Og så er der de radikale. 17 mandater til dem, der peger i alle retninger. “Vi peger på Helle – men vil det STIK modsatte på alle vigtige punkter”

HVA??

Jeg forstår ikke helt vælgernes dom:

“Vi ønsker en rød regering (eftersom flest har peget på et parti, der peger på Helle) men det skal være kommunistisk – og så skal vi være rasmus modsat på alle vigtige punkter”  

You wish is my command – eller noget.

/ Politik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *