.. men det var svært at give slip i morges.

Jonathan skal i skoven – og det gad han ikke rigtig i morges. Vi cyklede sammen i børnehaven – og der på bænken blev han pludselig lidt mut og ked.. for nej – han ville ikke have regnjakke på – og den taske er også dum. Den er alt for tung.

Inden jeg fik set mig om, sad han på mit skød. Jeg tror, det var mig, der satte ham der, for at have bedre styr på ham, mens jeg gav han regnjakken på. Og så sad han der – så mut og moresyg, som jeg ikke har set ham længe. Han lagde sit hoved helt helt ind til mig i håb om, at jeg aldrig nogensinde ville give slip.

Duften af hans hår – og følelsen af min lille søns hoved mod min skulder, fik alt i mig til at gå den forkerte vej. Ikke om jeg nogensinde havde lyst til at give slip på ham. Han er jo alt, hvad jeg elsker. At sidde sådan er så vidunderligt og kærligt. Så hyggeligt og roligt.

“Bare rolig – vi skal nok tage os godt af ham. Det gør ikke noget, han ikke tager tasken på ryggen.. Det klare vi om lidt” forklarede en af de knalddygtige pædagoger.

Jeg tog mig sammen. Jeg er jo den voksne. Jeg fik ud til lågen – med ham i hånden.. Gennem hegnet gav jeg ham et sidste kys og et ønske om, at han måtte have en god dag. Og det sidste jeg så, var, at han vendte sig, for at gå hen til en af de allersødeste pædagoger, for at få lidt trøst. Hendes arme var allerede åbne og parate til at give ham et kram.

Men mine arme var tomme..

 

4 Replies

  1. Eiii Pernille – ikke skrive sådan noget. Nu tuder jeg!!
    Og tænker på MIN tøs (som forøvrigt er inde i en pisseirriterende periode, men det har du fået mig til at glemme), som er på “ferie” hos moster og fætrene, fordi hendes trælse mor skal op i tysk i morgen (og er ved at få FNILLER), og nu saaaaaaaaaaaaaaaaaavner jeg mit barn :(((

  2. Åh *suk* Sådanne morgener har vi også haft en masse af for nyligt. Yngste er jo (næsten) lige startet i børnehave, og det er lidt af et kulturchok – også selvom vi voksne har prøvet det før…
    Og ja! Det er bare dejligt at sidde der – helt stille – sammen. Dejligt at du har/tager tid til en god og rolig morgen. Jeg tror, det er guld værd 🙂

  3. SYnes vi er inde i en dum periode hvor han bare ikke VIL i BH:( så jeg skal komme i tanke om alle de gode ting der er lige dén dag – i dag endte lokkemaden at være at der jo er pålægschokolade til morgenmad – og jeg HADER bare at han får det der ovre….. men han endte med at være så klar at vi faktisk måtte sidde i bilen i 5 min inden BH åbnede, det gør de lidt senere om fredagen – og så hentede jeg ham tidligt fordi jeg måtte gå hjem med migræne, så det var nok ok alligevel. På den ene side misunder jeg forældrene til den kammerat der isger at R bar ikke gider være hjemme selvom begge forældre har fri – på den anden side elsker jeg at have en søn der foretrækker mor frem for BH – svært, ikke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *