Jeg steg på vægten idag vel vidende at det går godt. Der lød et lille hult “Hiiii”, da tallene blinkede sig færdige – og jeg kunne konkluderer, at jeg nu har tabt 10 kilo.

Det er så omkring halvvejs – eller måske ligefrem kun 1/3 del af vejen. Uanset hvor jeg ender, så er det en go bid af vejen – og jeg kan slet ikke vente med at gå videre af den.

Jeg har tabt mig trods to fødselsesdage i weekenden. Den første – ¨på Flakfortet – med stor tre retters menu med vin ad libitum samt kaffe og kage og likør. Min hemmelighed var, ikke at drikke alkoholen – for kalorierne i de tre retter var faktisk ellers ok.

Dagen efter var det svigermor, der skulle fejre, at hun nu er 71. Her var der det store kolde bord (meget passende i den hede) efterfulgt af både lagkage, is og jordbær. For mit vedkommende: Primært jordbær 🙂

Det er rart at have fundet en balancen, hvor det er ok for mig, at få LIDT sødt. For en lille klump is, er helt ok – det er det store stykke – kombineret med lagkagen, smøret og den store klump bacon, der gør det. Men jeg har fået en fornemmelse af størrelsesforhold nu – og det glæder mig, for dermed kan jeg bare sætte mig tilbage og glæde mig til de næste fødselsdage og andre fester.

/ Vægttab

12 Replies

  1. Det lyder superflot – og rart at høre, at det kan lykkes med “sund fornuft” -altså det der med, at det er OK at tage en lille smule af det søde og rare en gang i mellem. Forsagelse fører aldrig til noget, synes jeg.
    Fortsat held og lykke!

  2. Na.. det har du helt sikker ret i. Jo mere man tænker på den kage, man ikke må få – desto værre bliver savnet. Og savn gør kun at man som en anden magnet tiltrækkes af kager og søde sager. Så det er bestemt også min fornemmelse.

  3. Stort tillykke! Det er så sejt! – og jeg ved også alt om hvor skønt det er at nå de der delmål… fantastisk. 🙂

  4. Tillykke med det flotte vægttab indtil videre!
    Hvilken “stil” har du valgt? Kostomlægning, men til hvad?
    Jeg ville godt hanke op i mig selv igen – det varer heller ikke længe, før jeg gør det 😉 Foreløbig har jeg da stoppet vægt-stigningen og har (for det meste) nogenlunde styr på sukkertrangen.

  5. Jeg bruger faktisk kun “http://madital.dk”. Det er et gratis sted med kalorieudregninger.
    Det er kalorieudregning – og så bruger jeg alle de råd, de “officielle” giver mig. 6 om dagen, 2 liter vand osv.
    Madital.dk er ganske tankevækkende, fordi man får indblik i mere end bare ren kalorierytteri. Det er “hele vejen rundt”.
    Mange hilsner
    Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *