Billedet af det skæve hus ovenfor, har jeg tyvstjålet. Jeg har fortalt, at jeg har stjålet det.. Og gudskelov grinede han bare og sagde “Så er det også KUN dig, der må”.

Det er min svoger – Per – der har taget det. Han tog til Thailand for et års tid siden. Da han kom hjem medbragte han et stk. spejlreflekskamera. Jeg var SLET ikke misundelig.

Nu var jeg jo fotoeksperten. Det er jo mig, der tager alle billederne – og jeg synes selv jeg er ok til det med at tage billeder – så jeg tog mig kærligt af ham. Forklarede om beskæringer og snit – kun for at finde ud af, at han var bedøvende ligeglad – og at han – i sin fornemmelse for billeder, lys og skygge, hurtigt fik overhalet mig indenom i kunnen og viden.

Så nu er skoen kommet på den anden fod. Jeg indrømmer ydmygt, at jeg er imponeret over hans værker.. Og erkender, at han er den bedste fotograf af os to. (Men mens han ikke lytter, må jeg hellere skynde mig at skrive, at han jo KUN er god, fordi hans kamera er langt bedre end mig 🙂 )

Nu, jeg alligevel er begyndt – og jeg har fået hans godkendelse for min brug af hans billeder, får I lige eet af dem, jeg rigtig godt kan lide:

 

Gilleleje

 

 

 

 

/ Familie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *