Vores datter havde en god ide. Een hun godt vidste, ville kræve, at hendes far og mor liiiiige fik den korrekt ind.. Sådan en gang fedt, blandet med lidt smiger – og igen blandet med lidt charme. Hun vil gerne på sommerferie med en veninde.. og hun ved godt, at det måske er lige på kanten af, hvad hun får lov til.

Da jeg var barn, og havde sådanne projekter, vidste jeg godt, hvordan man præsenterede sådanne ideer, så de nemmest gled ned. Det var noget med kaffe på sengen, noget med at være ubeskrivelig artig og sød.. Og så noget med at få det sagt sådan liiiiige på det rigtige tidspunkt.

Min datter har slået mig med flere længder. Min datter: Hun laver da bare en powerpointpræsentation – med utallige billeder af hende selv i charmerende og smilende billeder – og med anmodningen skrevet på skærmen. Så skal man ikke være bange for, at stemmen knækker – eller at far afbryder inden man har gjort sin præsentation af drømmen færdig.

Jeg tror roligt, jeg skal sige “fagre nye verden”.. og at far og mor VAR imponeret. Hvad dommen så bliver.. Det må vente lidt endnu.

Måske det var sådan jeg skulle præsenterer mit næste lønforhandling overfor min boss?

/ Min datters udvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *