“599,- – Pernille, det NÆGTER jeg at give for en stavblender” forklarede manden min, da vi for en måned siden kiggede efter en i den lokale Imerco.

Derfor var mit humør højt, da jeg så selv samme blender på tilbud i vinduet af Imerco i fredags. Jeg gik ind for at vurdere vidunderet igen.

“Nu KUN 599,-” stod der “Nedsat 200,- kr”

Jeg spekulerede som en gal over, om det var den forkerte maskine, jeg stod og så på.. men der var kun de to varianter – een til 599 (nu på påstået tilbud) og een, der hele tiden havde kostet 799, som vi også havde afskrevet, sidst vi stod i butikken.

Øhh… men det er jo nøjagtigt hvad den kostede, da vi så på den, da den IKKE var på tilbud? Det værste var, at jeg vitterligt, trods jeg vidste, de tog røven på mig, overvejede, om jeg ikke skulle købe den alligevel!

Det gjorde jeg ikke. Jeg gik ind på “skiftselv.dk” og købte en med samme watt, samme funktioner mv. til 389. Vidunderet kom her til morgen.

Idag skal jeg hjem og lave mango-smoothies.

/ Hjemme hos os

4 Replies

  1. Det er ulovligt at “påstå” en førpris som ikke har været der.
    Håber den indkøbte kommer til at leve op til forventningerne 🙂

  2. Spurgte du ikke i butikken?? Jeg gør da altid opmærksom på sådan nogle ting – og påpeger at jeg da måske lige skulle spørge “kontant” eller forbruger styrrelsen om det er mig der har misforstået reglerne. Somme tider få man rabat ved at spille lidt dum :o))

  3. Det er lidt for lokalt, til jeg gider og så skrev jeg aldrig modelnummeret ned, så jeg er ikke 110% sikker. De kan jo reelt havde solgt alle de andre blendere – købt en dyrer model hjem og nu sat den på tilbud. Omend den er ret søgt.
    Men jo – man burde brokke sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *