Jeg kom altså til at grine imorges. Undskyld.. men jeg kunne ikke lade være. Jeg burde have taget mit varmeste tøj på, og være gået ned og hjælpe den stakkels mand.. men det gjorde jeg ikke. Jeg så bare grinene til fra vinduet, mens traktoreren med sneploven satte sig mere og mere ubehjælpeligt fast i snemasserne.

Når DEN ikke kan køre – så er der sne over Danmark.

6 Replies

  1. hi hi – jeg kender den følelse. Den unge mand med nyt kørekort og hidsig Golf med voldsom udstødning satte sig i aftes fast i en drive lige udenfor mit hus. Desværre havde jeg bare tæer……
    Han måtte gå de sidste 200 meter hjem.

  2. Jeg har også grinet lidt over det her kaos. Men direkte fastkørsler har jeg ikke set, men en masse biler der kører lidt rigeligt langt i vejkrydset.
    Min bil er også spærret inde af meterhøje snedriver, så jeg er blevet hjemme. Jeg gad end ikke forsøge at få den fri af driven som i løbet af natten har kravlet op på den.
    Så jeg beklager hvis toget til Esbjerg er aflyst pga mig.

  3. har gudskelov fri idag. Min madn har taget bus og tog…er spændt på hvornår han kommer hjem igen 🙂
    men måtte gå til børnehave i knæhøje driver, var helt bange for at ungerne blev væk i sneen. Skolen er lukket, så Kristoffer har allerede været på kælkebakken. Og nu er han gået i klubben. Han gider ikke engang være hjemme sammen med sin søde mor, som har lovet at bage 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *