Når man sådan er syg – og har ligget og rullet i sit eget sved en døgns tid, er der så noget i hele verden, der er bedre end et brusebad? Nej – vel? Det blev jeg også enig med mig selv om – at sådan måtte det være.

Jeg holdte godt fast i tanken, for alene det at komme ud i bad, tog mig RIGTIG længe. Når man sådan ligger med feber, har rummet en irriterende vane med at farte rundt.

Jeg var kvik nok til at regne ud, at jeg skulle gribe et håndklæde FØR jeg kom derud – for at undgå at få turen een gang til – eller endnu værrer: Skulle hente det, når jeg var blevet våd (Uff.. PØJ)

At finde et håndklæde viste sig at være udfordring, for jeg var som sagt ikke den eneste syge. Vaskemesteren lå også brak – og dermed var det så som så med rene håndklæder. Ligeledes var jeg heller ikke den eneste, der så fornuften i ekstra bade, så een ting var det manglede vasketøj. De håndklæder der måtte være i reserve, var også brugt.

Jeg fandt et håndklæde i ministørrelse.. sådan rundt regnet 1½ gange et viskestykke. Ikke nogen lykkelig ting at finde, når man nu har forudset sig et stort, varmt, rent og lækkert megahåndklæde, man ligesom kunne forsvinde væk i, indtil feber slap sit tag.

Godt så – sådan skulle det ikke være. Åhh.. at komme ud på toilettet. At sætte sig på toiletkanten – og glædes over, at der i badet står en plastikstol, som gerne må bruges til bad. Åhhhh.. jeg kunne dufte hvor dejligt, det ville blive. Jeg stavrede den halve meter over og satte mig.

Jeg tændte for vandet – og … hov.. hvad?? Cirka een gang om året skal vores rør have besøg af en VVS-mand, fordi det varme vand kalker rørerne til – og dermed forhindre, at der kan komme tryk nok ud af brusehovedet. Og naturligvis er det tidspunkt kommet nu.. Det er klart.

Så der sad jeg med den mest trist af alle stråler – og gjorde hvad jeg kunne for at hælde vandet over så stor en del af min krop så muligt på samme tid, så jeg ikke ville fryse ihjel – som jeg ellers følte.

Åhh.. at dufte af shampoo.. SÅÅ er verden et bedre sted. Shampoo og tandpasta! Shampoo… og så er det man ser, at manden – for den ene gangs skyld – har taget et initiativ til forandring. Han har været i Netto – og der har han købt den billigste af alle shampooer. Den er så billig, at den end ikke har fået noget navn – andet end “Shampoo” Det er sådan en størrelse “2 liter sæber for 3,95”.

Er det bare mig, eller kan man godt regne ud, at en shampoo til 3,95 for to liter ikke nødvendigvis er synderligt behageligt for hår eller krop? Er det bare mig – eller kan man også antage, at parfymen benyttet i selvsamme shampoo måske ikke ligefrem kommer fra Elisabeth Arden?

Trist skummede jeg mit hår ind i det ildelugtende shampoo – og vaskede det ud igen med min yderst begrænsede ståle af vand fra brusehovedet. Og allerede inden shampooen var ude af håret kunne jeg mærke, hvordan håret nærmest trak sig sammen af knas-tør-hed. Tænk: Morgenhår EFTER hårvask… Det må der være penge i.

Tandbørstningen var et hit -og allerede efter 35 minutter på stolen, begyndte der at opstå damp i vores badeværelse. (Der er 1 meter gange 2!!!)

Åhhh… at tage feberbad…

 

/ Hjemme hos os

2 Replies

  1. Damn du er uheldig søde – håber du er heldigere næste gang for efter den omgang er det da lige før jeg overvejer at pakke bilen med håndklæder og duftende ting og komme og bade dig :o)

  2. Årh hvor mega surt, jeg kender godt fornemmelsen af at man bare trænger til at blive opfrisket.. Jeg tror bare jeg var gået i seng igen, efter sådan en tur som du fik.
    Go’ bedring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *