Jeg havde faktisk aldrig forestillet mig, at det var noget, jeg ønskede mig: En højtryksrenser. Men efter en halv dag på toppen af vores halvtag over vasketøjspladsen, stod det lysende klart for mig: Mere end noget andet i verden, ønsker jeg mig en højtryksrenser.
Vi tog fluks i Silvan og erhvervede en højtryksrenser fra Nilfisk.

Og nu er min lykke gjort. For det, der ikke kan renses med en højtryksrenser, er ikke værd at rense. Bilerne har fået en omgang. Taget tog sin tur og vinduerne blive forbehandlet med en omgang vand, inden jeg efterfølgende pudsede dem. En enkelt sten eller to kom jeg også til at rense, selvom man stod bagved og så meget formanende ud. “Hvis du først renser dem med den der, så er stenen ru – og så bliver de først rigtig grimme.”

Nu er mine tagrender pludselig nærmest skinnende rene. De var godt nok ikke så beskidte til at starte med – men nu er de det SLET ikke.

Photo

Lang tid inden jeg flyttede i hus, var der mange, der sagde at der er så mange ting, man skal lave på et hus. Tænk, jeg har aldrig hygget mig så godt, som jeg gør nu, med alle de små tjanser der er hist og her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *