Mor her stod for pandekager – i rigelige mængder. For da jeg havde lavet den første portion, forsvandt halvdelen af pandekagerne på mystisk vis – mens underlige smaskelyde var at høre var min datters værelse.. Og indimellem datterens og venindens fnis.

Da Jonathan så kom hjem, udbrød han “Neeejjjj PANDEKAGER” hvorefter han åd næsten resten.. Så jeg måtte igang igen.

 

Manden stegte bacon – et helt kilo af slagsen. Og jeg undrede mig meget over, hvordan så meget bacon kunne ende med at blive sååå lidt bacon i en skål, inden jeg opdagede det på hans ånde. Der var vist smagt de smagsprøver, der skulle.

Alt i alt var der mad til et helt kompani soldater – just hjemvendt fra øvelse. Ærgeligt, at vi så kun var 11 om at spise det. Selvom alle gæster fik spist sig en ordentlig vom på, kunne det ikke ses på bordet. Og havde vi insisteret på “Ingen går hjem, før der er spist op” – så ville vi have overnattende gæster de næste 8 dage.

Datter var vist godt tilfreds med dagens høst af gav
er. Hun fik en Nintendo af os – med spillet Nintendogs (en videreudvikling af en Tamagoshi – her reagerer hunden på lyde – og man kan lære den trick med meget meget mere) Hun fik The Sims Pets – som stod ALLER øverst på ønskelisten (trist af computeren, hvor Sims så ligger på, er gået ned 🙁  )En MP4 blev det også til – og en sød armkæde. En Justin Timberlake cd og en sød trøje fra den lille kusine. Desuden var der godt til bankkontoen – farmor kom med penge – og “moster” kom med et gavekort til boghandleren. Alt i alt alle tiders.

 

Det var hyggeligt at få samlet familien. Og dejligt at se min lille niece var vokset sig stor og stærk – og noget så lækker. (Det har hun nu hele tiden været 🙂 ) Min niece er blevet god nysgerrig på ham fætter Jonathan. Hun iagttager ham nøje – og der skal ikke meget til fra hans side, før hun flækker i et ultralækkert grin.

 

11 Replies

  1. Uhhhhmmmm det så godt ud. tænkte ellers på dig og Jonathan da vi var på Zoologisk Museum i dag….. Husker noget med en mor der gik i intensiv træning med sin søn efter oplevelserne der inde…..
    Knus Katja

  2. Yums, det ser helt prof ud det du har lavet, Pernille! Sagde du ikke engang du ikke kunne lave mad???
    Og tillykke med din store datter. 🙂

  3. TILLYKKE TIL A !!! I har da haft en fin lækker brunch kan jeg se – vi holdt fødselsdag for T&A i går, billeder følger på bloggen senere i dag/håber jeg.
    TILLYKKE TILLYKKE
    Knus Katja

  4. Jeg ved du kan lave pandekager, og vi vile gerne have deltaget. Jeg dømmer ikke, konstaterer bare… Glæder mig til drømmekager i nakken.

  5. SÅÅÅÅ det godt T… Næste gang du kommer til Danmark, så får du een af mine drømmer kager LIIIIIIGE i nakken *lol*
    Jeg må indrømme, at det eneste, jeg selv har stået for netop er pandekagerne. De blev nu gode nok. Manden min kan jo også gå i køkkenet.. Det har jeg selv trænet ham til 🙂

  6. Du forstår sgu da at få banket en brunch sammen – vi skulle da hyre dig sku vi :o) Det ser super lækkert ud og nu er jeg da mega ked af jeg ikke så dig søndag morgen da resterne var guffe klar. Jeg er mester i dårlige beslutninger åbenbart – men jeg skal ikke noget i denne weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *