Der findes et gammelt tog på Mallorca, der dagligt transporterer masserne op til byen Sorres Nordøst på øen. Turen fra Palma tager en time – og er noget af en oplevelse. Vi havde læst, at toget eksisterede i Ekstrabladet – og med en Jonathan på Mallorca, var der ikke noget mere oplagt, end at tage den tur.

IMGP1468

Toget er et gammelt tog, der knirker og knager sin vej op igennem bjergene. Udsigten fra turen er til at dåne over. Bjerglandskaberne kan tage pusten fra enhver.

IMGP1493

Og byen Soller har så også sit at byde på, efter den ca. 1 times lange togtur. Alene sporvognen vakte opsigt. Vi valgte at gå ned til havnen. En tur, der tog godt 1,5 time – og så tage sporvognen tilbage. Det var en skøn tur begge veje. Hjemvejen bød på, at Jonathan og resten af os, kunne stå helt foran hos føreren af sporvognen. En oplevelse Jonathan sent glemmer.

/ Forbrugererfaringer

7 Replies

  1. Hvis vi ser bort fra vejene for dit vedkommende – bare et øjeblik – og passet – så lyder jeres ferie jo som den rene idyl.
    Man sidder her og ser ud på en mørk søndag morgen og alligevel sagtens kan forestille sig det dejlige vejr det ser ud til at I har haft dernede.
    Jeg kan nu godt misundes .. bare en lille smule.

  2. Sidder med et lille smil og mindes vores dejlige ture til Mallorca. Og indrømmer gerne, at jeg IKKE kørte bil, når vi var på Mallorca 😉
    Bliver helt varm af egne minder og dine billeder og og savner lidt en varmeferie.
    Men vi har vendt blikket den anden vej for en tid, så jeg kan bare glæde mig til at om 2 måneder – 2 dage, så er vi på vej til Hemsedal i Norge for at stå på ski 🙂

  3. Har ikke lige kommenteret her før, men vi er kommet hjem fra Mallorca for en måned siden med løftet til os selv om, at det ikke er sidste gang vi tager derned! Og så skal vi på den togtur. Min dreng på 3 år ville have elsket det! Dejlige billeder, ser bare ud til at have været en skøn tur!

  4. Det var lige præcis den følelse jeg også havde. Er vant til Gran Canarias meget aggressive markedsføring både på restauranter og i butikker. Havde forventet mindst lige så “slemt” på Mallorca, som den turistmagnet den har ry for at være. Men oplevelsen af søde venlige ikke-pågående mennesker var overvældende!
    Der går nok et par år inden vi kommer afsted igen, men afsted, det skal vi:0)

  5. Kære Irene..
    Ingen tvivl om at togturen var en succes. Jonathan taler ikke om andet.. (Nå jo – også flyturen 🙂 ) Jeg kan absolut anbefale det. Og den med at komme tilbage, var faktisk også noget, der overraskede mig. Jeg tror, jeg havde forventet mere “her snyder vi turisterne og tørrer dem HELT af” som jeg følte, der var ret meget af i Tyrkiet. Men sådan var det SLET ikke. Det virkede bare som om øen Mallorca var et oprigtigt gæstfrit sted at være. Jeg er også blevet langt gladere for øen, end jeg troede, jeg ville blive 🙂
    Rigtig go tur tilbage.. Jeg er helt bestemt misundelig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *