Jonathan er med mor på arbejde idag. Turen herinde – i tog – var alle tideres. 1000 ting kørte vi forbi – og mindst alle 1000 ting blev bemærket og kommenteret. Det er sjældent, jeg i den grad har mulighed for bare at sidde og snakke med ham i en lang køre.

Jonathan virker frisk idag – men da vi ankom til min arbejdsplads stod det klart, at helt frisk er han nu alligevel ikke. Nu har vi været her i 40 minutter – og han har endnu ikke løbet rundt om bordet – eller rundt om reolerne. Faktisk sidder han bare lige så stille og leger på gulvet. Det er godt, at det er en kort dag – for 4 timer kan være lange, så der ikke rigtig er noget for dem, under 30 på arbejdspladsen.

Men lige nu er det hyggeligt. Jonathan ligger på gulvet bag mig og kører med sin lille gule bus – mens han fortæller lange historier om, hvem der skal med bussen og hvem der er stået af.

/ Min søns skridt i livet

3 Replies

  1. Mine børn skulle være meget syge for at kunne komme med på arbejde, for selv med 40 i feber har de krudt i en vis legmesdel 😉
    Dejligt, at det er nemt for dig at have Jonathan med 🙂
    Og rigtig god weekend om ikke så mange timer!

  2. Man er måske også lidt benovet:)
    Husker tydeligt Martins første tur med mor på job – han havde lige lært at gå og gik lidt vaklende, med en brugt mobilos i hånden. med jævne mellemrum entrede han et kontor og stod bare og kiggede på dem der arbejdede et stykke tid – så gik han videre – mange mente at der var en stor IT-leder gemt i ham (især det med den vaklende gang;) )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *