Personligt har jeg aldrig lagt skjul på det: For mig er det vigtigt, at denne side er “min”. Det føles som mit sted, fordi jeg selv har lavet min grimme overskrift – og fordi billederne er mine. Jeg har rettet i min template, for at sørge for, at jeg ikke bare var “ens med de andre”. Dette er mit lille sted – og jeg nyder, at jeg kan gøre ved det som det passer mig.

Jeg ville blive rigtig ked af det, hvis min blog kom til at ligne 48 andres. At det eneste, der kendetegnede min blog, var et anderledes introbilled – eller en bjælke, der markede sig. Hvis det endte der, ville jeg helt sikker også være en af dem, der fik min blog til at leve videre på egen server. Måske er det alligevel der den hører til, når alt kommer til alt.

Da jeg hørte om ændringerne på smartlog, forestillede jeg mig, at der var nogle “små ting” der blev rettet ind til højre – men at det i det store og hele ville fortsætte – for mig – som det er idag. Men jeg kan nu forstå, at jeg netop ville få en blog, der til forveksling ville ligne alle andres. Og det ville jeg som før skrevet være rigtig ked af.

Derfor er jeg rigtig glad for Mortens ændrede holdning. Jeg satser kraftigt på at komme blandt de udvalgte, så jeg fortsat kan ændre min template, som det passer mig. Det er dejligt, at have muligheden for at lege med farver, formen og omgivelserne efter behag. Det er både dejligt og lærerigt – og så giver det netop min blog det udtryk, jeg ønsker den skal have.

Mortens store arbejde med smartlog har altid været misundelsesværdigt. Det har altid været med brugeren i fokus – og med respekt for alle de “mærkværdige” bruger, der er opstået på smartlog. Han har respekt for, at vi alle bruger mediet forskelligt – og derfor også udtrykker os forskelligt. Hans store arbejde, hans evne til at give os andre “frit spil” og hans hjælp, når skidtet så alligevel ikke duer 🙂 har gjort, at smartlog brugerne idag er en farverig bunke mennesker – med endnu mere farverige blogs.

Jeg håber, han finder en løsning, som både systemet – men også brugere – er bedst muligt tjent med.

/ Teknologi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *