Mangler du inspiration? Så er det her, du skal få dit et medlemskab: https://www.ted.com/

Mød verdens bedste fortællere. Mød dem, der fortæller historier, der sætter sig helt inde i kroppen, og bliver den erfaring, du bagefter higer efter, at få lov at sætte i værk.
Eller bare få et godt grin med på vejen. Jamens Veitch giver dig det gerne, når han fortælle om, hvad der sker, når du svarer på spam e-mails. Eller når Robert Waldinger fortæller om de studier, en gruppe forskere har gjort hen over en årerække om hvad der giver lykke i livet. For måske er det langt mere simpelt, end du troede!

Charlie Todd har lavet een af de TEDtalk, jeg ville drømme om, at kunne gøre i Danmark. Hans tale hedder The shared experience of absurdity og handler om, at give andre en absurt oplevelse, som giver den en go historie at fortælle. Han er forgangsmand, for alle de mennesker, der een dag om året tager metroen iført boksershorts. Men det er bare een af de hylende morsomme ting, han har gjort. Hvor ville jeg dog ønske, jeg kunne møde ham igang med en af hans absurtiteter – alternativt deltage i een af dem.

Der er så meget at lytte til – og der er helt sikkert en snak – på 5-10 minutter, der kan inspirere netop dig.

Pas på – man bliver hurtigt afhængig.

/ Forbrugererfaringer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *